MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

DVODNEVNI OBISK ADVENTNE PRAGE ZA DVA DOBI ...

Konec oktobra/ začetek novembra smo za naše uporabnike pripravili nagradno igro, v kateri ste lahko v preprostem kvizu z vašim znanjem dobili izlet v adventno Prago za dve osebi, ki jo podarja turistična agencija Go holidays, zanesljiv partner za izlete.

Vsakdo si želi oddih, pa čeprav le dvodnevni. Če je zraven še dobra družba, je uspeh prijetnega vikenda zagotovljen. In če na vse to dodamo še romantično okolje, kot ga Praga v prazničnem času zagotovo nudi, je to pravo razvajanje na kubik.

Praga z GoHolidaysPraga z GoHolidays

Ko smo izžrebali nagrajenko in jo poklicali, se nam na klice sploh ni odzvala. Nato smo poslali kratko sporočilo in šele takrat se je ga. Jana Kovačič Petrovič zavedala, da ne gre za klice, da bi jo 'nadlegovali', temveč za predajo vesele novice! In kaj je ga. Jana povedala?

Srečna nagrajenka ga. Jana Kovačič PetrovičSrečna nagrajenka ga. Jana Kovačič Petrovič »Nagrada je res lepo presenečenje. Zelo sem je vesela in se zahvaljujem Privoščite.si in GoHolidays. Praga je čudovita, komaj čakam, da odpotujem. Krasno božično darilo!«

Ja, radi razvajamo naše zveste kupce in to bomo počeli še naprej. Že samo ime naše spletne strani pove, da si radi privoščimo, še raje pa privoščimo vam!

Spremljajte nas, saj ravno sedaj poteka NAJBOLJ VROČA NAGRADNA IGRA TEGA LETA, kjer VSAK DAN PODARJAMO ENO VINJETO - BREZ ŽREBA!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!