MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

VAMPIRSKI LIFTING ® - NOVOST V SLOVENIJI in promocijska cena! In še: TRAJNA odstranitev DLAK in zmanjšanje CELULITA! Zdaj je pravi čas – promocijske cene v medicinskem centru Kalliste!

Ste se vprašali, kako lahko ANGELINA JOLIE, KIM KARDASHIAN, DEMI MOORE in še mnoge druge znane igralke izgledajo tako dobro za svoja leta? Pomlajujejo se z vampirskim liftingom (originalno Vampire facelift ®)!

Postopek s precej agresivnim imenom nudi NARAVNE rezultate pomlajenega obraza. Vampirski lifting, registriran postopek, ki ga lahko uporabljajo le certificirani zdravniki, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji, izvajajo ga IZKLJUČNO v medicinskem centru Kalliste.

Poseg je primeren za ženske in moške, ki so na obrazu opazili znake staranja: sivkasto kožo, znake izgube volumna, neelastično in manj gladko kožo. Vampirski lifting izboljša teksturo kože, obnovi volumen in oblikuje ustnice. Osnova posega je kombinacija uporabe hialuronske kisline in lastne plazme.

Znane osebnosti, ki se pomlajujejo z Vampire facelift ®: ANGELINA JOLIE, KIM KARDASHIAN, DEMI MOORE in še mnoge druge. Tudi vi lahko izgledate tako kot mnoge znane osebnosti! Promocijsko ceno za poseg najdete tukaj.

VAMPIRSKI LIFTING ®VAMPIRSKI LIFTING ®

Danes predstavljamo še en nov postopek v Sloveniji: INTRADERMOTERAPIJO - injekcijsko zdravljenje celulita, ki razstruplja podkožje in izboljša oskrbo s kisikom - prvič v Sloveniji v medicinskem centru KALLISTE!

Intradermoterapija predstavlja povsem nov pristop v zdravljenju in preventivi nastanka celulita. Po zadnjih raziskavah je pomemben vzrok za nastanek in razvoj celulita, zastrupitev podkožja s težkimi kovinami. Zaradi prisotnosti težkih kovin v medceličnem prostoru, se tam pojavi vnetje, degenerativne spremembe in zakisanost tkiv.

V medicinskem postopku intradermoterapije vnašamo raztopino direktno v kožo in podkožje, kjer nase veže težke kovine, alkalizira podkožje, izboljša prekrvavitev podkožja in normalizira delovanje maščobnih celic podkožja.

Samo zdaj si lahko intradermoterapijo privoščite po promocijskih cenah, kliknite tukaj.

INTRADERMOTERAPIJAINTRADERMOTERAPIJA

TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK – UČINKOVITO, VARNO IN SKORAJ NEBOLEČE!

Postopke trajnega odstranjevanja dlak v medicinskem centru Kalliste opravljajo z medicinskim laserskim sistemom Soprano Ice, ki je ta trenutek najbolj učinkovit in skoraj neboleč postopek, brez neželenih učinkov.

Novi laser Soprano Ice predstavlja zlati standard na tem področju in omogoča skoraj NEBOLEČE in varno odstranjevanje dlak skoraj kjerkoli na telesu. Laserski sistem Soprano je klinično dokazano učinkovit in primeren za VSE TIPE KOŽE. Več o delovanju laserja lahko preberete tukaj.

Ja, ZDAJ je pravi čas za odstranjevanje dlak, s kuponom, ki ga najdete tukaj, pa boste prihranili kar 30%!

TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK – RESNIČNO UČINKOVITO IN SKORAJ NEBOLEČE!TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK – RESNIČNO UČINKOVITO IN SKORAJ NEBOLEČE!

INTRALIPOTERAPIJA - injekcijska metoda trajnega uničenja maščobnih celic - prvič v Sloveniji - s kuponom, ki ga najdete tukaj boste prihranili 30%.

Ta postopek smo vam že predstavljali in mnoge uporabnice in uporabniki so bili zadovoljni. V predel maščobe s posebno iglo vbrizgajo telesu poznano snov, ki razgradi maščobo. Več o postopku lahko preberete tukaj.

Prihranite in izkoristite posebno ponudbo medicinskega centra Kalliste, ki jo najdete tukaj!

Vsi posegi v medicinskem centru Kalliste so varni, učinkoviti in potekajo pod strogim nadzorom zdravnika. Za dodatne informacije pokličite MEDICINSKI CENTER KALLISTE na telefonski številki (01) 72 44 300 ali 040/454 171, jim pišite na: info@kalliste.si ali pa se zglasite osebno v njihovem centru v Domžalah, na Slamnikarski cesti 3/b.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!