MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

SODELUJ in ZADENI izlet v TOSKANO za 2 osebi!

Skupaj s pokroviteljem goHolidays.si podarjamo izlet v Toskano za 2 OSEBI!

IN IMAMO SREČENEGA NAGRAJENCA! Iskrene ČESTITKE g. Branko Jarmšek! 'Nagrado z ženo sprejevama z iskrenim veseljem. Pred leti sva se že potikala po Toscani, bila sva v Firencah, prespala v Montecatini termah, tudi Sieno sva obiskala...in bilo nama je tako všeč, da sva že takrat rekla, da bova še šla, čeprav redkokdaj greva na ista mesta. No, in sedaj ste nama dali priliko, da podoživiva ta najin izlet in hkrati izveva še kaj novega. Iskrena hvala.'

Odgovori na tri enostavna vprašanja in sodeluj v žrebu! Enemu izmed vas bomo podarili DVODNEVNI (1 nočitev) izlet v Toskano za 2 OSEBI!

Pošlji SMS z besedo TOSKANA na 3090!

Ne verjamete v svojo srečo, a vseeno želite ODPOTOVATI V TOSKANO? Tudi to je mogoče - privoščite si posebno ponudbo goHolidays po SUPER CENI! Preverite ponudbo!

Splošne pogoje kviza najdete S KLIKOM NA SLIKOSplošne pogoje kviza najdete S KLIKOM NA SLIKO

Cena prejetega SMS sporočila je 0,99€. Splošni pogoji so objavljeni na www.privoscite.si. S sodelovanjem se strinjate s prejemanjem brezplačnih SMS sporočil. Odjava: TOSKANA STOP na 3090. Cena poslanega SMS-a po ceniku vašega operaterja. Sodelujoči v nagradni igri potrjujejo, da so seznanjeni s pravili in da pristanejo na vse pogoje v zvezi z nagradno igro. Organizator: Privoščite d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!