MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Znani so prvi rezultati hujšanja!

Prvi teden naše akcije Privoščite.si hujšanje je prinesel kar pestro dogajanje – dobili smo novo kandidatko, preostali pa so navdušeno ugotavljali, da so rezultati že vidni.

Razvajanje v savni po "napornem" treninguRazvajanje v savni po "napornem" treningu Ljubljančanka Mirjam, ki hujša s pomočjo metode Linea Snella, je s prvimi dosežki več kot zadovoljna. "Krasno se počutim – spremenila sem prehranjevalne navade, intenzivno treniram (čeprav morda vadba pri Linea Snelli ne izgleda ravno tako), po treningu pa se vedno pocrkljam še v savni. Skratka, spremembe so se začele dogajati, tudi prvi kilogrami izginjajo, točne številke pa vam razkrijem prihodnji teden. :)"

Sarah pa medtem kar ni mogla verjeti, ko je v roke dobila listek z rezultati prvega tedna hujšanja z Nupom. "4 centimetre sem izgubila v pasu?! To je pa ful. :) Poleg tega se mi je za 2 cm zmanjšal obseg stegen in za 1 cm obseg rok. Pa še shujšala sem za kilogram in pol," svojega zadovoljstva ni mogla skrivati Sarah, ki je ob tem dodala, da bodo ti rezultati zanjo le še dodatna spodbuda, da si do poletja povrne svojo idealno postavo.

Ljubica pravi: "Za hujšanje ni nikoli prepozno!"Ljubica pravi: "Za hujšanje ni nikoli prepozno!"

Druga Nupova kandidatka Nina je medtem zaradi osebnih razlogov iz akcije izstopila. Zamenjala jo je simpatična in vedno nasmejana Ljubica Drinić iz Ljubljane. Kot pravi 57-letnica, se ji je s tem uresničila življenjska želja in obenem ponudila velika priložnost, da stori nekaj dobrega zase. Čeprav je vedno nekaj hujšala, pa so se kilogrami kar nabirali. "Prepričana sem, da mi bo tokrat – z Nupom – uspelo!"

In kako gre kandidatoma, ki kilograme izgubljata v fitnesu Sokol? Sabina se po prvih treningih počuti fenomenalno, nič ni utrujena, po cel dan je lahko s svojimi otroki – še nedolgo nazaj, pravi, je bila povsem brez energije in za nikamor. Tudi Sandi kar ne more prehvaliti svojega počutja, poleg tega je izgubil 2 kilograma, česar niti v sanjah ni pričakoval. In še nekaj nam je razkril: "Nehal sem smrčati – posledično bolje spim, predvsem pa se je tega razveselila moja žena! :)" Sabina in Sandi se v fitnesu Sokol Laguna potita 4x na tedenSabina in Sandi se v fitnesu Sokol Laguna potita 4x na teden

Zakaj ne bi svojega življenja na glavo obrnili tudi vi? Za vas smo pripravili učinkovite vaje, ki vam poleg boljšega počutja in izgubljenih kilogramov lahko prinesejo tudi lepe nagrade. Preverite TUKAJ

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!