Nagradne igre

 • Preseneti svoje starše - privošči jim oddih v Hotelu Thermana Park Laško**** superior!

  Razvajanje v dvoje. Cel viked! A ne za vas.

  Pravijo, da KDOR DAJE, PRIDOBIVA.

  Torej prijavite svoje starše na VIKEND PAKET za 2 v Hotelu Thermana Park Laško**** superior!

  Mi poskrbimo za vse! ツ

 • Zdrav duh v športnem telesu

  Vsak teden nam bo kanuist Benjamin Savšek zaupal svoje male športne skrivnosti, ki so ga pripeljale do vrhunskih rezultatov.

  Kaj morate narediti vi?

  Izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC in dodajte SLIKO pred, med ali po vaši športni aktivnosti.

  Skupaj z Benjaminom in ostalimi pokrovitelji bomo vsak teden izbrali 4 najbolj simpatične rekreativne športnike in podelili tedenske nagrade.

 • Sanjski morski oddih za celo družino!

  Ste za skok v prijetno ohlajeno morje? Za razvajanje? Za preizkušnjo čisto novega avtomobila? Ste za noooro dogodivščino? Mi smo zraven in smo poskrbeli za čisto vse:) Tokrat nagrajujemo naše zveste uporabnike, ki nas spremljate vsak dan - tooorej, akcija!

  Privoščite si sanjski morski vikend oddih za celo družino na otoku Rab! 

   

 • GA+kuhinje vam podarja novo kuhinjo v vrednosti do 8.000€

  DA, prav ste prebrali.

  NOVA KUHINJA, brezplačna demontaža vaše stare kuhinje ter dostava in montaža nove, v vrednosti do 8.000 €! Mi smo navdušeni, pa vi? :) 

  Vse to bomo skupaj z GA+kuhinje, podarili enemu našemu uporabniku! In morda bo čisto nova kuhinja stala prav v vaši kuhinji!

  Prvi korak opravite že s tem, da spodaj izpolnete podatke.

 • BLACK`N`EASY vam podarja STILSKO PREOBRAZBO!

  Si želite v pomlad vstopiti z novo podobo? Zakaj si ne bi privoščili stilske preobrazbe pod budnim očesom strokovnjakov in pod okriljem naših pokroviteljev, ki bodo poskrbeli za vaš popolnoma NOV VIDEZ? Tokrat bomo lepotno preobrazili eno ŽENSKO in enega MOŠKEGA!

  Prijavite se in morda boste prav vi eden od dveh srečnežev, ki ju čaka ČUDOVITA STILSKA PREOBRAZBA z osvežujočim razvajanjem. Ste se že navdušili? Verjamemo, da ste se, prijavite se kar takoj! Prvi korak opravite že s tem, da spodaj izpolnete podatke.

 • NAGRADNA IGRA "Pridobi D*NAR"

  NAGRADNA IGRA "Pridobi D*NAR''

 • Privoščite.si ZDRAVO PREOBLIKOVANJE TELESA!

  Si želite v poletje vstopiti z novo podobo? Zakaj si ne bi privoščili ZDRAVEGA PREOBLIKOVANJA TELESA pod budnim očesom strokovnjakov in pod okriljem naših pokroviteljev, ki bodo poskrbeli za vaš popolnoma NOV VIDEZ?

  Prijavite se in morda boste prav vi ena od DVEH IZBRANK, ki ju čaka zdravo PREOBLIKOVANJE TELESA s telovadbo in tretmaji generalnega pokrovitelja Prosapia ter prehranskimi izdelki in prehranskimi dodatki Enemon. Ste se že navdušili? Verjamemo, da ste se, prijavite se kar takoj! Prvi korak opravite že s tem, da spodaj izpolnete podatke.

 • Privoščite.si STILSKO PREOBRAZBO!

  Si želite v pomlad vstopiti z novo podobo? Zakaj si ne bi privoščili stilske preobrazbe pod budnim očesom strokovnjakov in pod okriljem naših pokroviteljev, ki bodo poskrbeli za vaš popolnoma NOV VIDEZ?

  Prijavite se in morda boste prav vi ena od DVEH IZBRANK, ki ju čaka ČUDOVITA STILSKA PREOBRAZBA z osvežujočim razvajanjem. Ste se že navdušili? Verjamemo, da ste se, prijavite se kar takoj! Prvi korak opravite že s tem, da spodaj izpolnete podatke.

 • Privoščite.si GARDALAND in SEALIFE!

  Jesen je tu in vreme je lepo. Pojdite na izlet v Gardaland in Sea Life. Morda 2 KOMBINIRANI VSTOPNICI prejmete PRAV VI!

  ZNANA JE SREČNA IZŽREBANKA! Ste to vi?

 • Nagradna igra SENSILAB z bogatimi nagradami

  Poletje je pred vrati zato smo za vas pripravili nagradno igro s katero vam Sensilab pripravlja presenečenje za vsakogar in lepe nagrade za srečne izžrebance. Namig: nagrajenci boste lažje izgubili par kg viška, ki so se nabrali prek dolge zime ;).

 • Privoščite.si hujšanje

  Si želite v poletje vstopiti v odlični kondiciji in s čuuuuudovito postavo? Zakaj si ne bi privoščili hujšanja pod budnim očesom strokovnjakov, na enega od treh različnih načinov - in to popolnoma BREZPLAČNO? Čimprej se prijavite in morda boste prav vi prišli med 6 izbrancev/nk, ki jih čaka 12 tednov kurjenja odvečne maščobe. Ste se že navdušili? Verjamem, da ste, prijavite se kar takoj! Prvi korak opravite že s tem, da spodaj izpolnite podatke.

   

 • Privoščite.si za lepša jajčka poskrbi

  Si želite, da bi bile vaše jedi letos še lepše okrašene? Morda boste prav vi eden od 25 srečnežev, ki bodo prejeli komplet EGGS WEBBIS (posodice za lažje kuhanje jajc).

 • Privoščite.si željo izpolni ti!

  Vpišite svojo željo v vrednosti do 100€, svoje podatke in sodelujte v nagradni igri! Izmed vseh, ki boste sodelovali, bomo izžrebali 8 srečnežev, ki jim bomo željo izpolnili.

 • Privoščite si GRATIS VINJETO!

  Vpišite svoje podatke in sodelujte v nagradni igri! Podarili bomo kar 5 vinjet, 10 magnetnih trakov in 20 kuhinjskih pripomočkov Swashie! Prav tako bomo izmed vseh, ki boste nagradno igro priporočili vsaj petim prijateljem, izžrebali 5 dobitnikov vrednostnega bona za nakupe na Privoščite.si v vrednosti 10€! Več si preberite v splošnih pogojih.

 • Sodeluj v nagradni igri in prejmi 10 € za praznično nakupovanje na spletni strani Privoščite.si in Paket dobrodošlice Banke Koper!

  Vpišite svoje podatke in sodelujte v nagradni igri!  Vsem, ki izpolnjujete pogoje, bomo naložili 10 €  za veselo predpraznično nakupovanje na privoščite.si, seveda pa vas čaka tudi Paket dobrodošlice Banke Koper :). Več si preberite v splošnih pogojih.

 • Zadeni iPad2

  Vpiši svoj e-mail in zadeni Apple iPad2 3G 16GB! Hitro in enostavno do novega iPada druge generacije! Izbereš lahko tudi barvo iPad2 po lastnem izboru!

  POZOR: k nagradni igri povabi še tri prijatelje in morda boš prav ti nosil letošnji hit poletja: sončna očala Xray! Žreb 1x tedensko!

 • Privoščite si 13. plačo

  Število, ki je bolj povezano z nesrečo kot s srečo, vam tokrat lahko prinese še eno plačo! Torej zagotovo srečo! Nekomu izmed vas bomo namreč podarili kar 1000 € v gotovini, s katero si boste lahko kupili tisto, kar boste želeli in tisto, kar najbolj potrebujete. Kako? Čisto enostavno, preverite in berite naprej!

  Trinajsto plačo bomo izžrebali še letos in sicer 22.12.2010, zato pohitite!

 • Vstopnice za koncert Bee Gees

  Bee Gees, poznate? Privoščite si koncert skupine Bee Gees brezplačno!

  Nagradili bomo pet udeležencev naše nove nagradne igre, vsak bo dobil dve vstopnici za sedišče na koncertu Bee Gees, ki bo 22. novembra v areni Stožice. Ste za? Pot do brezplačnih vstopnic je preprosta!

 • Sodeluj in zadeni 1.000 EUR!

  Za več srečnih obrazov pa še:

  1x podpisan dres Roberta Korena (kapetana slovenske nogometne reprezentance)
  5x Nikon COOLPIX S3000+KIT
  5x Apple iPod shuffle 4GB
  45x majica Privoščite.si

  Izvedli smo četrto tedensko žrebanje nagradne igre. Dobitniki nagrad tega tedna so:

  - fotoaparat Nikon Coolpix S3000+kit prejme Katja Smodej;
  - Apple iPod shuffle 4 GB prejme Mirka Uršič;
  - majice Privoščite.si prejme Nika Strnišnik, Maja Maučec, Alenka Stare, Anja Mencingar in Žiga Dvanajščak.

  Čestitke v imenu celotne ekipe Privoščite.si. Nagrajenci bodo obveščeni tudi po elektronski pošti. Predlagamo, da o tem obvestite vse svoje prijatelje in ponovno sodelujete v nagradni igri, zadnji krog že poteka! In ne pozabite, glavna nagrada 1.000 € še vedno čaka, mogoče prav na vas!

Hitri kontakt

040 711 743