CALL MENU
PrijavaKošarica Dnevne ponudbe TOP PONUDBE Turizem Razvajanje & wellness Prosti čas Storitve Vrhunske vzmetnice Izdelki E-popusti

O nas

Spletna stran Privoščite.si je nastala pod okriljem podjetja Privoščite d.o.o. z namenom zbliževanja kupcev in ponudnikov na področju alternativnega spletnega nakupovanja in oglaševanja.

Bistvo moči spletnih nakupov na Privoščite.si je v naših kupcih in poslovnih partnerjih. Zadovoljstvo obeh je namreč močno odvisno od ponudbe in uspelih nakupov. Vse to seveda dosegamo složno: skupina kupcev je tista, ki doseže, da naši poslovni partnerji ponudbe ponujajo po nižjih cenah. Na Privoščite.si kupcem omogočamo popuste do 90%, poslovnim partnerjem pa s tem ponudimo edinstveno alternativno spletno oglaševanje v korelaciji s povečano prodajo. Kot bi rekli naši stari očetje: »V slogi je moč«.

Naš poslovni pristop je osredotočen predvsem v oblikovanje edinstvenega spletnega oglaševalskega koncepta za vsako stranko in akcijo posebej. Pri tem zagotavljamo izvedbo v dogovorjenem času in z dogovorjenimi pogoji. Delujemo z namenom ustvarjanja, interakcije in mobilnosti.

Inovativni pristopi, veliki popusti in povečanje prodaje našim poslovnim partnerjem so le eni izmed mnogih dejavnikov, zaradi katerih iz dneva v dan rušimo visoke meje, ki smo si jih s portalom, ki ste ga obiskali, postavili. Smo najhitreje rastoča konkurenca trenutno še vodilni konvencionalni obliki nakupov.

Vizija

Kot zanesljivi poslovni partnerji, uporabniku prijazni in ekološko osveščeni posredniki, nenehno izboljšujemo poslovne prakse, ponudbe in ostale naše storitve. Za prvi cilj smo si zadali postati najboljši v alternativnem spletnem oglaševanju in nakupovanju na področju Slovenije. S stalnim vzdrževanjem dobrih poslovnih odnosev, vlaganjem v razvoj in načine oglaševanja, verjamemo, da lahko dvignemo trenutne standarde spletnih nakupov in poslovne komunikacije na povsem novo raven. Našim uporabnikom tako nudimo nepozabno doživetje pri nakupovanju z neverjetnimi popusti.

Poslanstvo

S skupinskimi nakupi omogočiti našim uporabnikom kvalitetnejše življenje z nižjimi stroški, približati ciljno skupino našim poslovnim partnerjem ter s tem prispevati k njihovemu trenutnemu in dolgoročnemu uspehu, z atraktivnostjo, inovativnostjo in našo odzivnostjo pa omogočiti sožitje naših uporabnikov s poslovnimi partnerji. Doseči bistveni namen: Privoščite si več – za manj denarja...ali pa drugače in z enakimi besedami: Privoščite.si - več za manj denarja!

O podjetju

Privoščite d.o.o.
Špruha 31
1236 Trzin

Elektronska pošta: info@privoscite.si
Telefon: +386 40 711 743

Delovni čas: 09:00 - 15:00 ure (pon - pet)

Matična številka: 3773795
ID za DDV: SI10703519

Podjetje je registrirano pri Okrož. Sod. v Lj. št. 2010/32042, SRG 2010/26716.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743