MENU
Košarica (0) Prijava Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Otroška postelja Lily Kids + GRATIS LEŽIŠČE IZ PENE

imgimgimgimgimgimgimgimgimg
SUPER CENA

199.00€

Izberite Količino
Izberite možnost

POSTELJA Lily Kids JE ZA VSE TISTE, KI ZA SVOJE OTROKE ŽELIJO NEKAJ VEČ KOT SAMO DOBER SPANEC

Otroška postelja Lily zgotavlja izjemno kakovost, saj je oblikovana predvsem zato, da lahko svojemu otroku ustvarite varno in ljubko sobico, za kar vam ne bo potrebno odšteti celega bogastva. V kakovost same postelje vas bo prepričala uporaba naravnega lesa, konstrukcija postelje Lily Kids pa je povezana z zelo močnimi in trdnimi vijaki.

KOMPLET 4V1 PRIPRAVLJEN ZA SPANJE!

Z nakupom postelje Lily prejmete posteljni okvir z željenim motivom, priročni posteljni predal, ter GRATIS penasto ležišče in posteljni pod.

V POSTELJI SE BO VSAK OTROK POČUTIL POSEBNO IN VARNO

Ključno vodilo ustvarjalcev otroških postelj je ponuditi posteljo, v katerem bo otroški spanec predvsem zdrav in varen. Naravni les prelakirajo z lakom na vodni osnovi, kateri je brez vonja in ne škoduje zdravju vašega otroka, ter je v skladu z evropskim standardom EN 71/3. Prelakirajo ga kar trikrat, saj s tem zagotavljajo trajnost in jasnost barve. Vsi robovi posteljnega okvirja pa so tudi skrbno zaobljeni, zaradi katerih so postelje primerne tudi za vaše najmlajše.

OTROŠKA POSTELJA LILY KIDS BO IZPOLNILA VSE VAŠE ZAHTEVE IN ŽELJE VAŠEGA OTROKA

Najlepši kompliment, ki smo ga lahko deležni je nasmeh na obrazu vašega otroka, najboljša vizitka in reklama pa vsekakor vaše zadovoljstvo.

Poleg vseh naštetih ugodnosti, si lahko prav vi, sami izberete barvo posteljnega okvirja, ki najbolj sodi v sobico vašega otroka. Poskrbljeno pa je tudi za tiste, kateri imate prostorsko stisko v otroških sobicah, saj je pri postelji vključen tudi predal na koleščkih. Pri postelj  prejmete tudi predal, ki je namenjen shranjevanju posteljnine, oblek ali igrač.

Material:
Borov les

Maksimalna nosilnost posameznega ležišča je do 70 kg

Poštnina znaša 10 € in se obračuna ob rezervaciji izdelka 
Rok za dostavo je 12-35 delovnih dni od aktivacije nakupa. V primeru večjega povpraševanja se ta podaljša na 45 delovnih dni.
Garancija : 1 letoPomembno:

  • Naročilo oddate pri rezervaciji izdelka.
  • Za dodatne informacije pišite na narocila@ah-group.si ali nas pokličite na 040 851 150
  • Naročeno prejmete po dostavni službi v 2-4 dneh od oddaje naročila.V primeru večjega povpraševanja se lahko rok dobave podaljša na 5-15 delovnih dni
  • V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi DPD. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo
  • Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema Moneta ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije

Ponudnik

AH GROUP d.o.o.
Brilejeva ulica 15
1000 Ljubljana
narocila@ah-group.si
040 851 150

Pogoji poslovanja  Zadnja posodobitev Pogojev poslovanja: 11.06.2020

Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za posamezen nakup veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.


Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!