MENU
Košarica (0) Prijava Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Microsoft Office 2019 Professional Plus [ SLO ] – Časovno NEOMEJENA licenca!

img
SUPER CENA

99.99€

Izberite Količino

BREZPLAČNAdostava(nad 50€)
MOŽNOSTvračila v 14 dneh
100% GARANCIJAzadovoljstva
Plačilo tudipo povzetju

Office 2019 Professional Plus je zmogljiva pisarniška programska oprema, primerna za podjetja in podjetnike. Vam in vaši ekipi bo pomagala izpolnjevati naloge bolj nemoteno in učinkovito kot prej. Uživajte v novih in izboljšanih funkcijah, intuitivnem oblikovanju, priročnih orodjih za prevajanje in urejanje, boljši integraciji Windows Rights Management Services for Windows Server, Exchange Data Loss Prevention in v ostalih prednostih!

Word 2019 ponuja široko paleto novih funkcij, predlog in orodij za ustvarjanje dokumentov z odlično strukturo in izgledom. Izboljšana tehnologija za zaznavanje črkovanja in slovničnih napak, ter orodje Microsoft za prevajanje bosta zagotovila veliko podporo vašemu pisanju, in tako bodo vaši dokumenti vedno reprezentančni, ne glede na jezik, v katerem pišete. Prav tako, lahko zdaj ustvarite in uredite zapletene matematične enačbe, z novo LaTeX matematično sintaksno funkcijo, in jih vključite v svoje dokumente!

Excel 2019 vam omogoča enostavno upravljanje različnih vrst in količin podatkov. Ustvarite preglednice iz predlog in aplikacijo uporabite za pretvorbo podatkov v očarljive dokumente. Excel 2019 vključuje nove, privlačne funkcije kot so: zemljepisni graf za primerjavo vrednosti in prikazovanje kategorij po geografskih regijah, prilagodljiva vektorska grafika, lijakasti grafikoni, ki prikazujejo vrednosti na večih stopnjah procesa, enačbe vnesene s peresom za vključevanje kompleksnih matematičnih enačb in mnogo več!

Uporabite PowerPoint 2019 in svoje fotografije, poslovne ideje, načrte ali poročila predstavite na profesionalen, ter zelo privlačen način. Podprite svojo zgodbo in vizije z lepim dizajnom, bogatimi animacijami, s Morphom, Zoom orodji, filmi ali 3D modeli in ikonami, ki bodo navdušili vaše prijatelje in poslovne partnerje. Plus, nova funkcija PowerPoint Zoom uvaja nelinearno pripovedovanje zgodb – zdaj lahko ustvarite interaktivno predstavitev, ki bo vašim predstavitvam dala svež in sodoben videz!

Publisher 2019 omogoča preprosto ustvarjanje, prilagajanje in skupno rabo široke ponudbe strokovnih publikacij. Naj bodo to oglaševalska ali prodajna tiskovna gradiva, ali pa elektronske publikacije za vaše spletne strani, vam bo Publisher 2019 pomagal doseči najboljše rezultate v kratkem času.

Outlook 2019 je najboljše orodje za upravljanje in sledenje e-poštnih sporočil, stikov, nalog in osebnih, ter skupinskih koledarjev. Zagotavlja že znane zmogljive funkcije, kot tudi nove, ki bodo pripomogle k še učinkovitejšemu delu. Eden od novih dodatkov je funkcija Focused Inbox, ki ločuje vašo mapo Prejeto na zavihek »Focused«, ki vključuje najpomembnejšo e-pošto in zavihek »Drugo«, kjer se nahaja preostala pošta. Preverite odzive udeležencev, ki so povabljeni na sestanek; uporabite ukaze @ za označevanje ljudi v e-poštnih sporočilih ali pa pri načrtovanju sestankov v različnih časovnih pasovih izberite čas, primeren za vsakogar.

Zgradite bazo podatkov z Accessom 2019, tudi če niste strokovnjak za podatkovne baze oziroma ne znate pisati kode! Ta zmogljiv sistem upravljanja vam omogoča enostavno shranjevanje, razvrščanje, analiziranje, povzemanje in predstavljanje ogromnega števila podatkov. Najnovejša različica vsebuje številna izboljšana orodja in funkcije. Tip podatkov Large Number shranjuje nedenarne, številčne vrednosti (ki so združljive s tipom podatkov SQL_BIGINT v ODBC). Zahvaljujoč temu tipu podatkov se lahko veliko število podatkov izračunava veliko bolj učinkovito. Uporabite lahko tudi nove grafikone, podporo za dBASE ali pa sortirate glede na lastnosti!

Microsoft Skype for Business je dobro poznano komunikacijsko orodje, ki povezuje sodelavce in jim omogoča učinkovito sodelovanje virtualno od kjerkoli. Aplikacija omogoča takojšnje sporočanje, avdio in video klice, izmenjavo datotek ter skupinske sestanke in konference. Skype prihrani veliko časa in stroškov, še posebej, ko morajo člani vašega tima sodelovati tudi, ko v pisarni niso fizično prisotni!

Aplikacija OneNote ni več del paketa Office 2019 in je bila nadomeščena z OneNote za Windows, ki jo vključuje operacijski sistem Windows 10.

  Zahteve :
  Procesor: 1 GHz
  Memorija: 1 GB RAM-a (32-bitna) ali 2 GB RAM-a (64-bitna)
  Prostor na trdem disku: 3 GB
  Grafika: grafična kartica DirectX 10.0
  Operacijski sistem: Windows 7, 8, 8.1 ali 10; Windows Server 2008 R2, 2012 ali 2012 R2
  Združljivost z OS-om: Windows

  Več o ponudbi :
  Slika je ilustrativna. Izdelek dostavljamo brez embalaže po e-pošti.
  Elektronsko licenčno potrdilo
  Potrditev nakupa (račun)
  Naročeno prejmete po E-pošti v 3-5 dneh od oddaje naročila. V primeru večjega povpraševanja se lahko rok dobave podaljša na 12-20 delovnih dni.


  Pomembno:

  • Naročilo oddate pri rezervaciji izdelka.
  • Za dodatne informacije pišite na narocila@ah-group.si ali nas pokličite na 040 851 150
  • Naročeno prejmete po dostavni službi v 1-2 dneh od oddaje naročila
  • V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi DPD. Pred dostavo vas s sms sporočilom in klicem obvestijo
  • Ko paket vnaprej plačate preko plačilnega sistema Moneta ali s kreditno kartico je dostava izvršena preko Pošte Slovenije

  Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za posamezen nakup veljajo cene v trenutku oddaje naročila.

  Ponudnik

  AH GROUP d.o.o.
  Brilejeva ulica 15
  1000 Ljubljana
  narocila@ah-group.si
  040 851 150

  Pogoji poslovanja  Zadnja posodobitev Pogojev poslovanja: 11.06.2020

  • Kovček s pripomočki za žar (18 kosov)

   Postanite pravi žar mojstri!
    Plačilo po povzetju
  • Pametno ura GT: podaljšek funkcij telefona na vašem zapestju!

   Podaljšek funkcij telefona!
    Plačilo po povzetju Uro se lahko uporablja, kot dodatek mobilniku, ali kar kot sam mobilnik
    Na voljo v 3 barvah
  • Elektrostimulator za odstranjevanje bolečine TENS Mini

   Poskrbite za zdravje!
    Plačilo po povzetju Učinkovito odpravlja bolečine Majhna, kompaktna oblika
  • Profesionalna naprava za lajšanje bolečin TENS

   Znebite se bolečin!
    Plačilo po povzetju Enostavna uporaba 8 različnih programov delovanja
  • 32-delni set vrhunskih čopičev za ličenje iz 100% naravne, mehke kozje dlake

   Za vrhunski izgled kar doma!
    Plačilo po povzetju 32 delni set Iz 100% naravne, mehke kozje dlake
  • Kompresijske nogavice Relax

   Za popolnoma sproščene noge!
    Plačilo po povzetju Primerne za vsak tip obutve Unisex dizajn
  • Kompatibilne otroške ščetke Sonicare

   Za brezhibno higieno!
    Plačilo po povzetju
  • Čep za odtoke Odor Stop

  Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!