MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Zakaj tej molekuli strokovnjaki pravijo kar molekula prihodnosti?

Veliko smo že govorili o molekuli resveratrola. O njej je objavljenih več kot 10.000 znanstvenih raziskav, ki potrjujejo številne pozitivne učinke na naše zdravje.

Kaj pa o njej pravijo slovenski zdravniki in farmacevti? Je veliko več kot samo dodatek za več energije, dobro počutje, dvig imunskega sistema in varovanje pred virozami. Več si lahko ogledate v prispevku Vizite na: https://www.24ur.com/novice/slovenija/v-kateri-hrani-najdemo-antioksidante-ki-izboljsujejo-nas-imunski-sistem.html

V Sloveniji je ponudba zelo pestra. A za najboljši resveratrol na slovenskem trgu s strokovnjaki s Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo iz Maribora izbrali Resveratrol Forte. Zato ni čudno, da je bil ravno ta izdelek, že nekajkrat zapored izbran za najbolj priljubljeno prehransko dopolnilo v Sloveniji. Nobelovec Dr. Albert Szent-Gregory, ki je odkril tudi vitamin C, je flavonoide (najpomembnejši njihov predstavnik je ravno molekula resveratrol) imenoval vitamin P in potrdil, da našim celicam naredijo neverjetno veliko dobrega in so eno najpomembnejših odkritij v zdravstvu v zadnjih 30ih letih.

Poskrbite tudi vi za dovolj energije, dober imunski sistem in za svoje zdravje na najboljši možen način.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!