MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Misija: uspešna dieta - najboljši pomočniki za izgubo odvečnih kilogramov

Nikar se preveč ne obsojajte, če so bile do sedaj vaše diete vedno neuspešne. V resnici je bilo ugotovljeno, da je uspešnih zgolj pet odstotkov diet. To pa zato, ker se jih v večini primerov posamezniki lotijo nepravilno, posledica česar je kvečjemu tako imenovani jojo-efekt, ko se človek kmalu po koncu diete le še dodatno zredi, namesto da bi se lahko pohvalil s svojim dosežkom in lepo postavo. Ker so to težave, s katerimi se srečuje ogromno število ljudi, so se strokovnjaki dolgo trudili priti do zaključka, zakaj je tako težko shujšati. Ugotovili pa so, da je glavna težava v nepripravljenosti telesa na spremembe.

Pripravljeni na dieto?
Bolj kot izbira vrste diete, je vzrok neuspeha v tem, da telo na dieto ni pripravljeno, pravijo raziskovalci. Običajno je namreč pred dieto presnova izjemno počasna, prebavni trak obremenjen, organizem, ki že tako ni v najboljši kondiciji, pa zmanjšanje vnosa hranil še bolj oslabi. Nič čudnega, da v takšnem stanju kilogrami kar nočejo skopneti. Če bi se na dieto pripravili in poskrbeli za dobro presnovo, te težave ne bi imeli.

»Telo moramo hujšanja šele naučiti,« je povzela ugotovitve raziskovalne ekipe dr. Crupi iz Pharmalife Research. »Tudi na maraton ne gremo brez priprav in tudi telo moramo pred dieto pripraviti, da se bo pravilno odzvalo na spremembo, ki jo želimo“, dodaja članica ekipe strokovnjakov, ki so več let preučevali vzroke za neuspešno dieto in na podlagi ugotovitev razvili edinstven izdelek, ki je povsem spremenil dosedanji pristop k hujšanju. »Z aktivnim tonikom telo sodeluje z dobro presnovo, urejeno prebavo in potrebno energijo, ki so odločilnega pomena za uspešno in trajno izgubo kilogramov,« pravi dr. Crupi.

Z aktivnim tonikom Vivalt Activator bo lažje!
Znanstveniki so si pred leti postavili zahteven izziv - razviti popolnoma naravno formulacijo, ki bi aktivirala celoten organizem, da bo dovzeten za spremembo, ki jo želimo. Po dolgotrajnih testiranjih so našli tisto, kar so iskali. Izdelali so
revolucionarni aktivni tonik Vivalt Activator, ki vsebuje kar sedem naravnih učinkovin (med njimi ravno artičoko, mate, acerolo, šipek in silimarin iz pegastega badlja) ter pet vitaminov, ki s svojim medsebojnim delovanjem zagotavljajo izjemno učinkovitost in pomoč pri kateri koli dieti. Pravzaprav z njim diete skoraj ne potrebujete.

Vivalt Activator, redno gibanje, zdrav način prehranjevanja in primerne količine obrokov so vse, kar potrebujete.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!