MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vstopite v pomlad zdravi in polni energije

Zamaščenost jeter
Običajno se nam pozimi nabere nekaj odvečnih kilogramov, saj se prehranjujemo z bolj kalorično hrano, poleg tega pa se več zadržujemo doma in se manj gibljemo. Mastna in predelana hrana, alkohol, različna zdravila, cigarete ter stres – vse to izjemno škodi zdravju jeter. Ena izmed pogostejših sodobnih težav je zamaščenost jeter. Pogosto je povezana s preveliko telesno težo, povišanim holesterolom in krvnim tlakom.

Strupe izločajo jetra
Jetra opravljajo izjemno pomembno vlogo filtra v telesu, prek katerega gre vse, kar zaužijemo. Iz telesa izločajo strupe in odpadne snovi ter skladiščijo hranilne snovi. Zato je tako pomembno, da jih ohranimo zdrava. Dolgotrajno obremenjena jetra svoje funkcije ne morejo več opravljati pravilno in tako lahko nastanejo resnejše bolezni jeter ter številne bolezni prebavil in ožilja.

Sezona za razstrupljanje
Za zdravje jeter in s tem celotnega telesa lahko največ naredite sami. Priporočljivo je uživanje sveže sezonske zelenjave in sadja, polnozrnatih žitaric ter pitje veliko vode. Izbirajte manj mastno meso in ribe. Zelo pomembna je tudi redna telesna dejavnost. Za ohranjanje dobrega počutja in dobrega delovanja vseh organov v telesu je priporočljivo narediti trimesečno razstrupljevalno kuro. Za razstrupljanje in obnovo jeter so zelo učinkoviti pripravki s silimarinom iz pegastega badlja v kombinaciji s sladkim korenom in indijsko kosmuljo. Pri izbiri bodite pozorni, da izdelek vsebuje kakovostne in preverjene izvlečke zdravilnih rastlin brez nepotrebnih dodatkov ali barvil. Vse, kar zaužijete, se namreč presnavlja skozi jetra. Liverin Forte je številka ena v Sloveniji med izdelki za razstrupljanje ter zaščito in obnovo jeter.

Nasvet
Razstrupljanje se priporoča vsem, ki:

  • Prehrana: uživate mastno, industrijsko predelano in pogreto hrano.
  • Alkohol: občasno ali redno uživate alkohol.
  • Zdravila: uživate večjo količino zdravil.
  • Holesterol: imate povečano koncentracijo holesterola v krvi.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!