MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vam nagaja prebava?

Nevarne obloge
Kadar je vaša prebava počasna in vas pogosto muči zaprtje, se na stenah vašega črevesja nabirajo strupene obloge. Te na dolgi rok uničujejo vaša prebavila in zastrupljajo telo. Naredite nekaj zase in uspešno prečistite svoje telo.

Težave tam spodaj
Kadar so vaši obroki neredni in enolični oziroma polni koncentrirane in industrijsko predelane hrane, so vaša prebavila zelo ogrožena. Pri takšni hrani v črevesju ostane zelo malo neprebavljivega ostanka, zato se črevesna peristaltika poleni in pojavi se zaprtje. Zdrav človek naj bi blato odvajal vsaj enkrat na dan. Kadar je odvajanje neredno, se v prebavilih kopičijo strupi. Zato je pomembno, da spodbudite upočasnjeno prebavo in poskrbite za redno čiščenje prebavnega trakta.

Kdor še ni ničesar storil, da bi temeljito očistili svoj prebavni trakt, ima zelo verjetno stene prebavil obložene z oblogami. Skozi leta nepravilnega prehranjevanja in težav s počasno prebavo se na stenah prebavnega trakta naberejo strupene obloge, ki povzročajo prehajanje strupov v krvni obtok. Prisotnost strupenih snovi povzroča mnogo drugih težav, kot so glavoboli, utrujenost, težave s kožo in kdaj tudi razvoj drugih bolezni.

Vaš zaveznik: vlaknine
Za vzdrževanje zdrave prebave strokovnjaki svetujejo redno gibanje in uživanje hrane, bogate z vlakninami. Eno najboljših je vlaknina psiliuma, ki v kombinaciji z izvlečkom slive deluje najbolje, saj uredi prebavo, očisti prebavni trakt ter odpravlja zaprtost na naraven način. Aktivne vlaknine ob stiku z vodo nabreknejo in ustvarijo naraven gel. Ta potuje po prebavnem traktu ter nase veže stare obloge blata in tako učinkovito prispeva k čiščenju črevesa. Zaradi prisotnosti takšnega gela postane blato tudi mehkejše in lažje za odvajanje.

Vlaknine v praktični obliki
Naravno prehransko dopolnilo Psylliox je pripravljeno na osnovi vlaknin psiliuma in izvlečka slive. Takšna sestava mu omogoča pomembno vlogo pri urejanju prebave, odpravljanju zaprtosti in čiščenju prebavnega trakta. Čudežne vlaknine psiliuma bodo zato sposobne vaše črevo očistiti dolgoletnih oblog, kot da bi to storili s krtačko. Tako očiščeno črevo se bo povrnilo v svoje naravno funkcionalno stanje. Z urejeno prebavo se boste počutili popolnoma prerojeni in polni energije. Opazili boste čudežni vpliv urejene prebave na dobro počutje in vaše zdravje.

Naravni zaveznik pri zaprtosti - vzpostavi redno prebavo in učinkovito očisti črevesjeNaravni zaveznik pri zaprtosti - vzpostavi redno prebavo in učinkovito očisti črevesje

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!