MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Ali ste vedeli, kako pomembno vpliva dojenje na otroka in mamo?

Nekaj koristi za otroka ...
Materino mleko je najboljša in najbolj zdrava hrana za dojenčka, obenem pa dojenje otroku zagotavlja toplino in občutek varnosti. Je povezanost med materjo in otrokom in vpliva na otroka od rojstva do odraslega obdobja.
Prednosti, ki jih otroku prinaša dojenje je veliko, od povečanja odpornosti pred virusnimi ali bakterijskimi obolenji, do ostalih številnih koristi tudi v kasnejšem obdobju.

…in za mamo.
Dojenje koristi tudi zdravju doječe mame. Nekatere koristi, kot so lajšanje občutkov stresa in tesnobe, se kažejo kmalu po začetku dojenja, nekatere pa so prepoznane kasneje. Take so npr. manjše tveganje za razvoj raka dojke, raka jajčnikov, bolezni srca, kapi, sladkorne bolezni in poporodne depresije.

Najpogostejša težava je pomanjkanje mleka.
Statistični podatki kažejo, da je najpogostejši vzrok zgodnje prekinitve dojenja pomanjkanje mleka. Prav zato smo razvili izdelek Fitolat, ki je iz naravnih sestavin - grškega sena, hmelja, komarčka in sporiša, saj te učinkovine spodbujajo k nastanku in izločanju mleka.

Naj bo iskanje rešitev pri odpravi težav odgovorno.
Zavedamo se, da je nosečnost nekaj posebnega, in hkrati odgovornega do mamice in otroka. Prav zaradi tega smo za odpravo najpogostejših težav nosečnic in doječih mamic, razvili izdelke, ki so plod več kot 35 letnih raziskav, ustrezajo vsem standardom in imajo vse potrebne certifikate, ki dodatno dokazujejo učinkovitost in varnost.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!