MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Telo mora biti na hujšanje pripravljeno

Preden gremo zjutraj v službo, si samoumevno umijemo zobe in se preoblečemo iz pižame. Tudi če se odločimo udeležiti maratona, se ne odpravimo kar na start, ampak se zavedamo, da so potrebne predpriprave. Naš razum pa se v hipu zamegli, ko stopimo na tehtnico, ki pokaže preveč kilogramov, ali ko ugotovimo, da si ne moremo več zapeti hlač, ki so nam bile prav še pred letom dni. Takrat smo pripravljeni v trenutku radikalno spremeniti način prehranjevanja in se lotiti diete. Pa si predstavljate, kaj to pomeni za telo, ko nenadoma popolnoma spremenimo svoje prehranjevalne navade?

Neučinkovit pristop
Stvar razprave je, ali so neučinkovite diete ali pristop do njih. Vsaka dieta gotovo ni primerna za vse, in če se je že lotimo, je dobro najprej pomisliti, katera nam je najbolj pisana na kožo. Jasno je, da nekdo, ki ne mara zelenjave, ne bo dolgo zdržal na dieti, ki v ospredje postavlja prav to. Nekdo, ki je vso zimo užival veliko sladic in sladkorja, bo to navado zelo težko kar čez noč opustil, sploh ker je znano, da nas dela sladkor odvisne. Več ko ga uživamo, bolj si ga želimo. Vsekakor pa je popoln nesmisel, da se odločimo za dieto, ki je močno nasprotje našim siceršnjim prehranskim navadam. Takrat bomo dieto dojeli kot kazen za odvečne kilograme, kar ni ravno dobra motivacija.

Aktivni tonik za veselje na tehtniciAktivni tonik za veselje na tehtnici

Pred začetkom diete okrepite svoje telo z novim aktivnim tonikom Vivalt activator, ki ima edinstveno sestavo. V njem je združenih kar sedem naravnih učinkovin (artičoka, silimarin, regrat, mate, acerola, šipek, sladki koren) in pet vitaminov (holin, B3, B12, B6, vitamin C), ki telo pripravijo na uspešno preoblikovanje. Njegova uporaba je povsem preprosta: z odmernikom si dvakrat na dan natočimo priporočeno količino in jo popijemo.

Delovanje Vivalt ActivatorDelovanje Vivalt Activator

Brez priprav ne gre
Na katero koli dieto mora biti telo pripravljeno, sicer ga izpostavimo zelo velikemu stresu. Ker telo ne ve, kaj ga je doletelo, se brani. Če pretirano stradamo, se v telesu začnejo kopičiti maščobe, saj se vklopi alarm za hude čase. Če nam kljub temu uspe shujšati v samo enem tednu, kot obljubljajo razne hitre diete, pa se kot posledica pojavi dobro poznani učinek jojo, ko se ob koncu diete hitro spet zredimo. Vse to bi lahko preprečili, če bi se na dieto pripravili ter poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč prvi pogoj, da sploh lahko začnemo hujšati. Še preden se torej lotite diete, začnite uživati čim več živil, ki krepijo organizem. Odlična izbira v ta namen so denimo artičoka, regrat, acerola, šipek in druga hrana, ki je bogata z vitamini in ima za zdravje koristne lastnosti. Z njimi imate večje možnosti za uspešno dieto.

Marjeta, 36 let: »Priporočam za prave rezultate«
Kljub redni telesni aktivnosti in urejeni zdravi dietni prehrani sem vedno zelo težko izgubila odvečno telesno maso. Kolegica mi je svetovala Vivalt Activator aktivni tonik. Sprva malce skeptična, sem se vseeno odločila, da ga preizkusim. Že po nekaj dneh sem opazila, da je moja prebava »oživela«, počutila sem se polno energije in vsak dan bolj občutila, kako se moje celotno telo aktivira. Pila sem ga tri tedne in potem nadaljevala z enakim življenjskim slogom in res se je obrestovalo, kilogrami so šli dol bistveno hitreje kot prej. Zdaj ga naprej tudi sama priporočam!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!