MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Čas je, da očistimo svoje črevesje

Kaj je v prebavnem traktu?
V kolikor nismo še ničesar storili, da bi temeljito očistili svoj prebavni trakt smo lahko prepričani, da so stene naših prebavil obložene z oblogami, ki zastrupljajo naše telo in upočasnjujejo prebavo. Te obloge tudi preprečujejo absorpcijo hranljivih snovi in zato lahko povzročajo utrujenost in glavobole. Zaradi strupenih oblog postanejo stene črevesja prepustne in posledično začnejo v krvni obtok spuščati nepopolno razgrajene snovi iz hrane in strupe.

Zaprtost je pomemben znak
Nezdrava prehrana je lahko vzrok upočasnjenega delovanja črevesja, zaradi česar lahko pride do zaprtja. Zdrav človek naj bi blato odvajal vsaj enkrat dnevno. Pri nerednem odvajanju blata in zaprtju pa se strupi v prebavilih kopičijo. Zato je pomembno, da v takšnih primerih na naraven način spodbudimo upočasnjeno prebavo in istočasno tudi prečistimo prebavni trakt. Tako bomo prebavo spodbudili in uredili na naraven način in ji omogočili njeno optimalno delovanje.

Čudežna vlaknina
Za vzdrževanje zdrave prebave strokovnjaki svetujejo redno gibanje in uživanje hrane bogate z vlakninami. Najboljše takšno hranilo je vlaknina psiliuma, ki pomaga urediti prebavo, očisti prebavni trakt ter odpravlja zaprtost in drisko na naraven način. Vlaknina psiliuma odlikuje zmožnost vezave vode, zato postane blato mehkejše in lažje za odvajanje. Poleg tega vlaknina pri potovanju skozi prebavni trakt nase veže strupe in tako učinkovito očisti debelo črevo.

Naravna rešitev
Psylliox aktivne vlaknine je 100% naravno prehransko dopolnilo na osnovi vlaknine psilium in izvlečka slive, ki s skupnim delovanjem uredita prebavo, pripomoreta k lažjemu odvajanju in učinkovitem čiščenju črevesja. Čudežne vlaknine psiliuma bodo vaše črevo očistile dolgoletnih oblog, kot da bi to storili s krtačko. Šele očiščeno črevo se lahko povrne v svojo prvotno funkcionalno stanje.

Barbara iz Škofje Loke: »Ko se očistiš navznoter, se očistiš tudi navzven«
»V preteklosti sem poskusila že več izdelkov za spodbuditev svoje lene prebave, ampak zadeva ni delovala. Z aktivnimi vlakninami Psylliox sem stanje normalizirala na vsakodnevno odvajanje. Kar naenkrat tudi nisem imela več težav s hemoroidi. Zdaj vem, da so mi manjkale aktivne vlaknine – edino živilo, ki dobesedno očisti črevesje. Pa ne samo to. Počutila sem se prerojeno, polno energije in zagona. Zame je bilo naravnost revolucionarno odkritje, da strupene obloge prebavnega trakta povzročajo neprestano utrujenost. Vse je povezano: ko se očistiš navznoter, se očistiš tudi navzven.«

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!