MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Dokazano, da lahko holesterol znižamo tudi po naravni poti

Dolgo je veljalo, da holesterol lahko znižamo zgolj in izključno z sintetičnimi statini, ki pa imajo žal številne negativne stranske učinke. Dr. Fabio Firenzuoli, Direktor Centra naravne medicine, S.Giuseppe Hospital iz Empolija je dokazal, da so enako učinkoviti tudi naravni oziroma biostatini in to brez negativnih stranskih učinkov.

V Centru naravne medicine v Empoliju so 18 mesecev spremljali 400 pacientov, s povišanimi vrednostmi holesterola, ki ga pred tem niso uspeli znižati s spremembo prehranskih navad in so se hkrati negativno odzivali na terapija s sintetičnimi statini. Po 18 mesecih jemanja biostatinov so močno znižali vrednost skupnega holesterola (za 33.3%). Še bolj pomembno pri tem so vrednost slabega holesterola za 21,8%, hkrati pa se je tekom terapije dvignila vrednost dobrega holesterola za kar 28,9%. Tudi vrednost trigliceridov v krvi se je znižala za 22,1%. Pri vsem skupaj pa je pomemben podatek, da nihče od 400 pacientov, vključenih v študijo, ni zaznal negativnih stranskih učinkov. Prvi učinki na znižanje holesterola pa so se pokazali že po treh mesecih terapije.

Pravočasno poskrbite zase in svoj holesterol znižajte na primerno raven po naravni poti brez stranskih učinkov.

Učinkovite naravne statine oziroma biostatine poiščite v najbližji lekarni ali specializirani trgovini, pri tem pa bodite pozorni, da izdelek poleg Monakolin K-ja iz fermentiranega rdečega riža vsebuje še hitozan, artičoke, vitamin c in bioflavonoide, saj bo tako učinek na znižanje holesterola najboljši.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!