MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Odgovorno v novo leto

Jetra so naša največja in najbolj pomembna žleza, opravljajo več kot 500 različnih funkcij. Jetra ne bolijo, saj so organ brez živcev, ki bi prevajali bolečino. Zato je okvaro ali bolezen jeter težje odkriti in moramo biti pozorni na simptome. Slaba in počasna prebava, napihovanje, nizka odpornost, občutek utrujenosti, srbenje kože so znaki, ki nas opozarjajo, da imamo preobremenjena jetra. Zamaščenost jeter strokovnjaki imenujejo že epidemija razvitega sveta, saj jih opažajo že pri vsakemu tretjemu odraslemu. Še nedolgo nazaj so bolezni jeter radi pripisovali alkoholizem, danes pa so glavni vzrok za zamaščenost jeter preobilno prehranjevanje, uživanje preveč maščob in debelost.

Polni elana po treh mesecih
Strokovnjaki priporočajo, da se razstrupimo enkrat na leto in da kura traja tri mesece. V tem obdobju se izogibajmo hitri hrani, prečiščenim ogljikovim hidratom in sladkorju. Izločimo alkohol in cigarete ter omejimo uživanje kave. Za obnovo in zaščito jeter bomo s pravilno prehrano in gibanjem naredili veliko. Za podporo pa lahko izberemo kakovostno in preverjeno originalno formulo rastlinskih učinkovin. Liverin® Forte je že več let zapored najbolj priporočan izdelek za jetra v lekarnah, saj vsebuje kombinacijo zdravilnih rastlin in vitaminov, ki delujejo celostno in se učinki med seboj dopolnjujejo.

Jetra zaščiti, obnovi in razstrupi
Kot pojasnjuje dr. Anna Crupi, vodja razvoja in raziskav iz laboratorijev Pharmalife Research, Liverin® Forte deluje na treh ravneh.
“Vse, kar zaužijemo, se presnavlja skozi jetra. Zato smo zelo skrbno izbrali kombinacijo zdravilnih rastlin, ki optimalno učinkujejo pri zaščiti in obnovi jetrnih celic. Učinki izvlečkov se med seboj dopolnjujejo, zato Liverin® Forte deluje na kar treh ravneh: jetra zaščiti, obnovi in razstrupi. Zaradi učinkovitosti je izdelek na voljo v več kot 50 državah po vsem svetu. Pri Pharmalife Researchu smo znani po tem, da zagovarjamo kakovost in učinkovitost produktov, ki jih izdelujemo samo iz kakovostnih izvlečkov z najvišjimi vsebnostmi aktivnih učinkovin.”

Pozitivnih učinkov razstrupljanja telesa s prehrano in gibanjem je veliko:
- več življenjske energije,
- manjša utrujenost, manj glavobolov in migren,
- boljše delovanje imunskega sistema,
- umiritev vnetnih procesov v telesu – največja prednost razstrupljanja,
- ureditev telesne teže in ravni krvnega tlaka.


Liverin Forte je zaradi originalne formule, ki združuje 12 aktivnih učinkovin, že več let najbolj priporočan izdelek za razstrupljanje jeter v lekarnah. Njegovo učinkovitost potrjuje že več kot 300 tisoč zadovoljnih uporabnikov, zato je paket Liverin Forte zagotovo tudi odlično novoletno darilo.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!