MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Recept za urejeno prebavo in čisto črevo

Veliko je torej razlogov, da pomagamo naši prebavi.

Hiter tempo življenja z nerednimi obroki in malo sveže zelenjave ter sadja, premalo popite tekočine in odsotnost fizične aktivnosti - vse to povzroča počasno prebavo in zaprtje. Zaprtje je lahko resen problem in klic telesa na pomoč. Z njim nam telo sporoča, da smo presegli njegovo samočistilno sposobnost.

Prebava v težavah
Večina ljudi se niti ne zaveda, da ima težave s počasno prebavo. Mislijo namreč, da je odvajati blato trikrat tedensko povsem normalno. Zdrav človek bi moral blato odvajati vsaj enkrat na dan brez posebnega truda oziroma napenjanja.

Odvajala pustijo posledice
Ob zaprtju marsikdo najprej poseže po sintetičnem odvajalu, vendar to ni ustrezna rešitev. Njihova uporaba namreč povzroči sindrom lenega črevesja in odvisnost od odvajal. Možen stranski učinek odvajal je tudi porušeno elektrolitsko ravnotežje, ki še poslabša stanje zaprtja in tako sklene začarani krog. Pomembno je, da na mehčanje blata mislimo, še preden se pojavi zapeka, in da vemo, da lahko odvajanje spodbudimo na povsem naraven način.

Uredite vašo prebavo
Naravno prehransko dopolnilo Psylliox sestavlja edinstvena kombinacija čiste vlaknine psiliuma in slive, ki pomaga urediti prebavo, očisti prebavni trakt ter odpravlja zaprtost na naraven način. Aktivne vlaknine odlikuje zmožnost vezave vode, zato postane blato mehkejše in lažje za odvajanje. Vlaknine psiliuma bodo vaše črevo očistile dolgoletnih oblog, kot da bi to storili s krtačko. Očiščeno črevesje pomeni končno urejeno prebavo, zaradi vsega skupaj pa se boste počutili popolnoma prerojeni.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!