MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Največje odkritje v zdravstvu po penicilinu

Naj si gre za Fakulteto za kemijo in kemijsko tehnologijo, Fakulteto za farmacijo, kardiologe in biologe, težko bi našli koga, ki o resveratrolu ne pove kaj pozitivnega. Po prodaji že prehiteva znan antioksidant koencim q10, kmalu pa naj bi ga, zaradi vseh pozitivnih učinkov na naše celice, jemali tako pogosto kot vitamin C.

Konec srčno žilnih bolezni?
Srčno žilne bolezni so najbolj pogost razlog prezgodnjim smrtim v razvite svetu. Med najbolj pogostimi srčno žilnimi boleznimi so povišan krvni tlak oziroma arterijska hipertenzija, angina pektoris in srčni infarkt (oziroma ishemična bolezen srca), možganska kap, srčno popuščanje in periferne arterijske žilne bolezni. In ravno molekula resveratrola je tista, ki pripomore k ohranjanju zdravega srčno žilnega sistema. Zato ni čudno, da zdravniki in kardiologi svetujejo njeno redno jemanje.

Ste med tistimi, ki bi ga z veseljem preizkusili tudi vi, pa ne veste kateri izdelek z resveratrolom izbrati?

Pri izbiri bodite previdni, saj številni izkoriščajo resveratrol zgolj za hiter zaslužek. Pri številnih proizvajalcih, je v resnici resveratrola v tabletah bolj malo ali pa je le ta slabe kakovosti. Odločite se za preverjene proizvajalce. Uporabniki so že štiri leta zapored za najboljšega izbrali Resveratrol Forte, ki je bil hkrati tudi prvi resveratrol na Slovenskem trgu. Za najboljšega v Sloveniji pa so ga izbrali tudi strokovnjaki, saj ima Resveratrol Forte največjo vsebnost čistega resveratrola v eni tableti, poleg tega pa ima še 200mg ostalih fenolnih spojin, kar je dodatno zagotovilo za učinkovitost samega izdelka. V raziskovalnem projektu na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, so ugotovili, da bi morali za enake učinke kot jih ima ena tableta Resveratrol Forte pojesti več kot kilogram goji jagod ali granatnega jabolka, najboljša sadna vira antioksidantov.

Podarite si čas in poskrbite zase ter svoje najbližje. Resveratrol Forte je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!