MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Posledice previsokega holesterola

Prevelike količine holesterola se začnejo odlagati na žile, jo na ta način ožiti in s tem ovirati pretok krvi do organov. Temu strokovno rečemo arteroskleroza. Te arterosklerozne obloge lahko tudi počijo, kar privede do krvnih strdkov, ki lahko že tako zožene žile popolnoma zamašijo. Posledice so zelo nevarne.

Angina pektoris
Angina pektoris je bolečina za prsnico. Bolečina je posledica preveč zožene žile v srcu, ki onemogoča normalno prekrvavitev srca. Sprva se bolečine pokažejo ob večjih telesnih obremenitvah, kasneje tudi b mirovanju.

Srčni infarkt
Srčni infarkt je posledica popolne zamašitve žile, ki vodi kri v srce. S tem neprekrvavljeni del srčne mišice odmre in pride do infarkta. Posledice za človeka so trajne, v najhujšem primeru tudi smrt.

Možganska kap
Možganska kap je posledica zamašitve žile v možganih. Posledica je trajna invalidnost ali celo smrt.

Gangrena
Do gangrene pride, ko se zamašijo žile, ki s krvjo oskrbujejo črevo, roke, noge ali podobna tkiva. Zaradi prekinjenega dovoda krvi tkivo odmre, čemur pravimo gangrena.

Lahko si obljubite, da bodo vrednosti holesterola na naslednji kontroli nižje!

Holesterol lahko znižamo na več načinov. S pravilno prehrano in rednim gibanjem, ga lahko znižamo do 15%, za kaj več pa moramo poiskati pomoč. Zdravniki nam hitro predpišejo kemične statine, ki imajo žal veliko negativnih stranskih učinkov, zato se jih mnogi izogibajo. Ravno zato je dobro, da imamo na voljo tudi dokazano naravno pomoč, ki zagotovo znižuje holesterol. Biostatine MED, s kombinacijo naravnih učinkovin (hitozan, artičoka, fermentiran rdeči riž, bioflavonoidi in vitamin C), dokazana znižuje holesterol in hkrati odpravlja motnje v presnovi maščob. Na voljo je v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

Biostatine MED, poskrbite zase in zmagajte v boju z holesterolom.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!