MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Pravi pristop k dieti

Ste tudi vi eden ali ena izmed tistih, ki je preizkusila že vse mogoče diete, a vam z nobeno ni uspelo doseči želenega cilja? Niste edini- podatki razkrivajo, da je kar 95% diet neuspešnih. Večina jih ne uspe zato, ker se jih že lotimo povsem napačno. Kateri je torej pravi pristop?

Ko gremo zjutraj v službo, nam je samoumevno, da si zjutraj umijemo zobe in se preoblečemo iz pižame. Tudi če se odločimo udeležiti maratona, se ne odpravimo kar direktno nanj, ampak se zavedamo, da so potrebne predpriprave. Naš razum pa se v hipu zamegli, ko stopimo na tehtnico, ki pokaže za naš okus mnogo preveč kilogramov, ali ugotovimo, da si ne moremo več zapeti hlač, ki so nam bile prav še pred letom dni. Takrat smo pripravljeni v trenutku radikalno spremeniti način prehranjevanja in se lotiti diete. Pa si predstavljate, kaj to pomeni za naše telo, ko iz danes na jutri popolnoma spremenimo svoje prehranjevalne navade?! Na dieto, pa katera koli to že je, mora biti telo pripravljeno. V nasprotnem primeru ga izpostavimo zelo velikemu stresu. Ker ne ve, kaj ga je doletelo, se brani. Posledica je dobro poznani jojo efekt, ko se ob koncu diete ekstremno hitro zredimo nazaj.

Vse to bi lahko preprečili, če bi se na dieto pripravili ter poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč predpogoj, da sploh lahko začnemo hujšati. Aktivna presnova omogoča, da telo prejme potrebna hranila za uspeh in da prične topiti maščobe. Rezultat je boljše splošno zdravje, manj nakopičenih maščob brez nepojasnjenega ponovnega naraščanja telesne teže.

Aktivni tonik za veselje na tehnici

Pred začetkom diete okrepite svoje telo z novim aktivnim tonikom Vivalt Activator, ki ima edinstveno sestavo. V njem je združenih sedem naravnih učinkovin in pet vitaminov, ki telo pripravijo na uspešno preoblikovanje. Vaša dieta bo zato lažja, predvsem pa uspešna in brez jojo efekta.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!