MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Preverite, kaj mora vsebovati vsaka potovalna lekarna.

Poletje je že skoraj tu in s tem težko pričakovani dopusti. Nihče si ne želi, da bi to prijetno izkušnjo karkoli pokvarilo. Da bomo lahko brezskrbno uživali, pa se je dobro preventivno pripraviti na morebitne težave.

Med dopustom so najpogostejše prav prebavne težave. Novo okolje, drugačni prehranjevalni režim sta največkrat kriva, da pride do zaprtosti. Kako prebavo že preventivno pripraviti, da ne bo tako občutljiva? Noben od nas si namreč ne želi preživeti dopusta napihnjen, slabega počutja in v skrbeh, kdaj bo spet lahko odvajal.

Aktivne vlaknine

Vlaknine so splošno znane za zdravo in urejeno prebavo. Najučinkovitejše so aktivne vlaknine psiliuma v kombinaciji s slivo, ki spadajo v skupino topnih vlaknin, saj nase vežejo vodo, blato zmehčajo in omogočijo lažje odvajanje. Priporočljivo je, da uživamo aktivne vlaknine že kakšen dan pred odhodom na dopust, da sprememba okolja na prebavo ne bo imela takšnega vpliva. V lekarnah je najpogostejša izbira med naravnimi rešitvami za prebavo Psylliox aktivne vlaknine. Njihova sestava omogoča naravno spodbudo črevesju, ki nežno, a učinkovito odpravlja zaprtost. Tako se boste zagotovo izognili neprijetnim situacijam kot je mrzlično iskanje wc na plaži, kot se to rado zgodi z uporabo sintetičnih odvajal, zaradi katerih je tudi samo odvajanje neprijetno, celo boleče.

Na dopust torej s seboj vzemite Psylliox aktivne vlaknine in si privoščite res brezskrben dopust.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!