MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Naj vam zgaga ne pokvari dobrega piknika

Verjetno je poletje med vsemi še bolj priljubljeno, saj je to sezona peke na žaru, prigrizkov, kapljic rujnega in piva, s katerimi si razvajamo brbončice in potešimo žejo, v času piknikov.

Včasih nam lep piknik uniči zgaga in bolečine v želodcu, ker smo zaužili preveč mastne hrane, ki želodec razdraži. Zgaga je ena najpogostejših zdravstvenih težav sodobnega časa. K sreči si lahko tudi pri tej težavi končno pomagamo na učinkovit, preverjen in naraven način.

Noacid takoj pomiri želodec in druge simptome zgage brez stranskih učinkov, ki so sicer značilni za sintetične antacide ter zaviralce protonske črpalke. V njem se skrivajo izključno naravne sestavine (sladki koren, kamilica, aloe vera), ki delujejo hitro ter hkrati omogočijo samozdravljenje sluznice. Če se želite zgage rešiti enkrat za vselej, je Noacid nedvomno prava izbira za vas.

POZOR: Sintetična zdravila proti zgagi imajo žal stranske učinke, samozdravljenje lahko traja največ 14 dni.

»Končno olajšanje«
»Težave z želodcem so bile moja stalnica dolgih 15 let. Neprijeten občutek, da se nekaj dviguje v požiralnik in da moram ves čas požirati slino, me je spremljal skoraj vsak dan. Občasno se je tem težavam pridružil tudi pekoč občutek v želodcu. Zdravnik mi je ob zadnjem obisku svetoval terapijo z Noacidom, zjutraj in zvečer po eno merico suspenzije, čez dan po potrebi tableto, kar sploh ni bilo težko, saj se kar stopi v ustih. Že po enem tednu jemanja sem opazila, da imam manj težav, čas olajšanja pa je bil bistveno daljši. Po treh mesecih so moje težave že povsem izginile.« Ivica, Domžale

Noacid je na voljo v obliki tekočine in tablet, dobite ga v lekarnah in specializiranih trgovinah ter na sanofarm.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!