MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Vaša dieta ne bo uspešna, če niste naredili tega

Študije so pokazale, da je kar 95% diet neuspešnih, saj jim sledi efekt jojo, ko se telesna teža povrne ali celo poviša.

Ekipa izjemnih strokovnjakov je več let preučevala vzroke in na podlagi ugotovitev razvila edinstven izdelek, ki je povsem spremenil dosedanji pristop h hujšanju. Ugotovili so, da je bolj kot izbira vrste diete vzrok neuspeha v tem, da telo na dieto ni pripravljeno. Običajno je pred njo presnova izjemno počasna, prebavni trak obremenjen, organizem, ki že tako ni v najboljši kondiciji, pa zmanjšanje vnosa hranil še bolj oslabi.

»Telo moramo hujšanja šele naučiti« je povzela ugotovitve raziskovalne ekipe dr. Crupi iz Pharmalife Research. »Tudi na maraton ne gremo brez priprav in tudi telo moramo pred dieto pripraviti, da se bo pravilno odzvalo na spremembo, ki jo želimo. Soočeni smo bili z izzivom razviti popolnoma naravno formulacijo, ki bo aktivirala celoten organizem, da bo dovzeten za spremembo, ki jo želimo«. Po dolgotrajnih testiranjih so predstavili revolucionarni aktivni tonik, ki vsebuje kar sedem naravnih učinkovin in pet vitaminov, ki s svojim medsebojnim delovanjem zagotavljajo izjemno učinkovitost. »Z aktivnim tonikom bo telo sodelovalo z dobro presnovo, urejeno prebavo in potrebno energijo, ki so odločilnega pomena za uspešno in trajno izgubo kilogramov« zaključi dr. Crupi.

Njegova uporaba je povsem preprosta: dvakrat na dan si s priloženim merilnikom odmerimo priporočeno količino in jo popijemo samostojno ali primešano vodi. Priprava naj traja tri tedne, potem postopoma začnemo spreminjati svoje prehranjevalne in vadbene navade. Uspeh bo tako zagotovljen, rezultat pa trajen.

Ste pripravljeni na trajno preobrazbo?

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!