MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

3 razlogi, da vaša dieta ni uspešna

Težko bi našli posameznika, ki se ne bi zaradi izgube kilogramov že kdaj spopadel z dieto. Nekatere ocene celo kažejo, da je vsak trenutek na dieti okrog 40 odstotkov žensk in 20 odstotkov moških, kar 95% diet pa se končna neuspešno.

Hujšanje bo uspešno le z dobro predpripravo

Glavna značilnost večine tistih, ki se spopadajo s prekomerno težo, je porušeno presnovno ravnovesje, kar s kaže kot:

1. počasna presnova ► presnovni organi so preobremenjeni, neučinkovito presnavljajo maščobe, ki se nato pričnejo nalagati v telesu.

2. počasna prebava ► je razlog za dodatno obremenitev organizma, saj toksične snovi zastajajo in se kopičijo v telesu, na ta način pa ovirajo absorpcijo snovi in hranil, ki so potrebni, da bi bilo hujšanje uspešno.

3. obremenjen organizem ► slaba presnova obremenjuje organizem in zmanjšuje odpornost imunskega sistema. Diete organizem še dodatno obremenijo, zato ga je pred tem potrebno ustrezno pripraviti in podpreti, da bo lažje sprejel
spremembo.

Na dieto se pripravimo kot na maraton

Vsak maraton zahteva ustrezne priprave in podobno je z dietami. Kadar se namreč odločimo shujšati, moramo telo na to pripraviti, saj bi ga v nasprotnem primeru izpostavili velikemu stresu. Zaradi nenadnega zmanjšanega vnosa hranil, bo namreč telo po končani dieti pričelo kopičiti zalogo za »hude čase« in izgubljeni kilogrami se bodo ekstremno hitro vrnili, kar poznamo tudi kot jojo učinek.

Raziskave so pokazale, da bi vse to lahko preprečili, če bi pred dieto poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč predpogoj, da sploh lahko začnemo uravnavati telesno težo. Zato je ekipa strokovnjakov razvila edinstven, varen in učinkovit aktivni tonik Vivalt Activator. V njem je združenih kar sedem naravnih učinkovin (artičoka, silimarin, regrat, mate, acerola, šipek, sladki koren) in pet vitaminov (holin, B3, B12, B6, vitamin C), ki:
- spodbudijo presnovo,
- okrepijo prebavni trakt,
- podprejo organizem in tako telo pripravijo na uspešno preoblikovanje.

Uporaba tonika je povsem preprosta: z odmernikom si dvakrat na dan odmerimo priporočeno količino in jo popijemo. Priprava z Vivalt Activatorjem naj traja 3 tedne. Uspeh bo tako zagotovljen, rezultat pa trajen. Ste pripravljeni poskusiti?

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!