MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Si res želite trajne preobrazbe telesa?

Znanstveniki so si enotni – recept za uspešno dieto obstaja

Študije so pokazale, da je kar 95% diet neuspešnih, saj jim sledi efekt jojo, ko se telesna teža povrne ali celo poviša. Ekipa izjemnih strokovnjakov je več let preučevala vzroke in na podlagi ugotovitev razvila edinstven izdelek, ki je povsem spremenil dosedanji pristop h hujšanju.

Ugotovili so, da je bolj kot izbira vrste diete vzrok neuspeha v tem, da telo na dieto ni pripravljeno. Običajno je pred njo presnova izjemno počasna, prebavni trak obremenjen, organizem, ki že tako ni v najboljši kondiciji, pa zmanjšanje vnosa hranil še bolj oslabi.

»Telo moramo hujšanja šele naučiti« je povzela ugotovitve raziskovalne ekipe dr. Crupi iz Pharmalife Research. »Tudi na maraton ne gremo brez priprav in enako moramo pred dieto telo pripraviti, da se bo pravilno odzvalo na spremembo. Soočeni smo bili z izzivom razviti popolnoma naravno formulacijo, ki bo aktivirala celoten organizem, da bo dovzeten za spremembo, ki jo želimo«.

Po dolgotrajnih testiranjih so predstavili revolucionarni aktivni tonik Vivalt Activator iz sedmih naravnih učinkovin in petih vitaminov, ki s svojim medsebojnim delovanjem zagotavljajo izjemno učinkovitost. »Z aktivnim tonikom bo telo sodelovalo z dobro presnovo, urejeno prebavo in potrebno energijo, ki so odločilnega pomena za uspešno in trajno izgubo kilogramov« zaključi dr. Crupi.

Njegova uporaba je povsem preprosta: dvakrat na dan si s priloženim merilnikom odmerimo priporočeno količino in jo popijemo. Priprava naj traja tri tedne, potem postopoma začnemo spreminjati svoje prehranjevalne in vadbene navade. Uspeh bo tako zagotovljen, rezultat pa trajen. Ste pripravljeni poskusiti?

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!