MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Da bodo poškodbe čim hitreje preteklost

Z daljšimi in toplejšimi dnevi je v polnem pogonu tudi rekreacija. Žal pa nas velikokrat pri naših željah ustavijo poškodbe. Poskrbite da temu ne bo tako.

Pred vsako aktivnostjo poskrbite za ogrevanje in raztezanje, da svoje telo ter mišice pripravite na napor. Ne začnite prehitro, ampak napor povečujte postopoma. Na ta način boste že s preventivnim ukrepi preprečili marsikatero nepotrebno poškodbo. Če do poškodb vseeno pride (otekline, nategi mišic, zvini, podplutbe) pa raje kot po sintetičnih protibolečinskih tabletah posezite po dokazano učinkovitih naravnih izdelkih.

Junak iz športne torbe

Naj bo vedno pri roki hladilni gel NODOL Traumgel, ki deluje hitro in ciljno, direktno na poškodovano mesto. Je nepogrešljiv sopotnik športnikov, saj odpravlja bolečine pri oteklinah, podplutbah, zvinih, udarninah in utrjenih mišicah. Naravne učinkovine omogočajo redno in pogosto uporabo izdelka brez stranskih učinkov. Izdelek je dermatološko testiran in hipoalergijski ter zagotovilo za hitro zmanjšanje podplutb ter oteklin in za pospešeno odpravljanje bolečine ter poškodb.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!