MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Že mislite na poletje? Pripravite se.

Če želite poleti dobro izgledati v kopalkah, pričnite o tem razmišljati že zdaj. Pred letošnjo dieto pa naredite korak prej in se na preoblikovanje telesa pripravite. Tako bo uravnavanje telesne teže občutno lažje, izognili se boste tudi jojo učinku!

Skoraj ga ni posameznika, ki se ne bi zaradi izgube kilogramov že kdaj lotil kakšne diete. Večina diet, da se na žalost konča neuspešno – tudi, če uspemo izgubiti kakšen kilogram, se ti hitro povrnejo ali celo narastejo. Razlog je v tem, da smo želeli shujšati, ne da bi se lotili vzroka za povečano telesno težo. Uspešno uravnavanje telesne teže zahteva PRIPRAVO NA DIETO, pa katera koli to že je, mora biti telo pripravljeno. V nasprotnem primeru ga izpostavimo zelo velikemu stresu. Ker ne ve, kaj ga je doletelo, se brani. Posledica je dobro poznani jojo učinek, ko se ob koncu diete ekstremno hitro zredimo nazaj.

Vse to bi lahko preprečili, če bi se na dieto pripravili ter poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč predpogoj, da sploh lahko začnemo uravnavati telesno težo. Glavna značilnost vseh prekomerno težkih je, da je v metabolizmu oziroma presnovi porušeno ravnovesje. To se največkrat kaže kot moten metabolizem, ki neučinkovito presnavlja maščobe, te se zato začnejo nalagati v telesu. Pred vsako dieto ali spremembo prehranjevalnih navad, je pomembno, da uravnovesimo vse presnovne dejavnike in spodbudimo presnovo.

Pri pripravi na uravnoteženje kilogramov naj torej veljajo tri zlata pravila:

1. Aktivirajte presnovo
Kadar so presnovni organi preobremenjeni, zagotavljajo premalo energije za učinkovito presnovo maščob. Te se nato pričnejo shranjevati, kar se kaže v nabiranju maščobe okrog trebuha in v povišani telesni teži.

2. Podprite prebavni trakt
Počasna prebava je razlog za dodatno obremenitev organizma, saj toksične snovi zastajajo in se kopičijo v telesu, na ta način pa ovirajo absorbcijo snovi in hranil, ki so potrebni, da bi bilo hujšanje uspešno.

3. Okrepite organizem
Slaba presnova obremenjuje organizem in zmanjšuje odpornost imunskega sistema. Diete organizem še dodatno obremenijo, zato ga je pred tem potrebno ustrezno pripraviti in podpreti, da bo lažje sprejel spremembo.

Pri pripravi nam je zagotovo lahko v pomoč Vivalt Activator aktivni tonik, revolucionarni izdelek z edinstveno sestavo. V njem je združenih kar sedem naravnih učinkovin (artičoka, silimarin, regrat, mate, acerola, šipek, sladki koren) in pet vitaminov (holin, B3, B12, B6, vitamin C), ki telo pripravijo na uspešno preoblikovanje telesa.

Njegova uporaba je povsem preprosta: z odmernikom si dvakrat na dan odmerimo priporočeno količino in jo popijemo. Priprava z njim naj traja 3 tedne. Učinek pa je ... no, prepričajte se sami!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!