MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Zakaj diete pri vas ne učinkujejo?

Najpomembnejši je začetek!

Ste tudi vi eden ali ena izmed tistih, ki je preizkusila že vse mogoče diete, a vam z nobeno ni uspelo doseči želenega cilja? Niste edini, podatki razkrivajo, da je kar 95 % diet neuspešnih. Mi vemo, zakaj je temu tako.

Ko gremo zjutraj v službo, nam je samoumevno, da si zjutraj umijemo zobe in se preoblečemo iz pižame. Tudi če se odločimo udeležiti maratona, se ne odpravimo kar direktno nanj, ampak se zavedamo, da so potrebne predpriprave. Naš razum pa se v hipu zamegli, ko stopimo na tehtnico, ki pokaže za naš okus mnogo preveč kilogramov, ali ugotovimo, da si ne moremo več zapeti hlač, ki so nam bile prav še pred letom dni. Takrat smo pripravljeni v trenutku radikalno spremeniti način prehranjevanja in se lotiti diete. Pa si predstavljate, kaj to pomeni za naše telo, ko iz danes na jutri popolnoma spremenimo svoje prehranjevalne navade?!

Telo je potrebno pripraviti.

Na dieto, pa katera koli to že je, mora biti telo pripravljeno. V nasprotnem primeru ga izpostavimo zelo velikemu stresu. Ker ne ve, kaj ga je doletelo, se brani. Posledica je dobro poznani jojo efekt, ko se ob koncu diete ekstremno hitro zredimo nazaj.

Diete brez priprave privedejo do povrnitve telesne teže.

Vse to bi lahko preprečili, če bi se na dieto pripravili ter poskrbeli za dobro delujoče presnovne organe in prebavni sistem. Okrepljen organizem je namreč predpogoj, da sploh lahko začnemo hujšati. Okrepimo pa ga lahko z novim Vivalt Activator aktivnim tonikom, ki ima edinstveno sestavo. V njem je združenih kar sedem naravnih učinkovin (artičoka, silimarin, regrat, mate, acerola, šipek, sladki koren) in pet vitaminov (holin, B3, B12, B6, vitamin C), ki telo pripravijo na uspešno preoblikovanje telesa. Njegova uporaba je povsem preprosta: z odmernikom si dvakrat na dan odmerimo priporočeno količino in jo popijemo. Učinek pa je ... no, prepričajte se sami!

Še bolj kot izbira prave diete, je pomembno, da se nanjo pripravimo.

Pri tem nam lahko zelo učinkovito pomaga Vivalt Activator aktivni tonik.

Že mislite na poletje?

Če želite poleti dobro izgledati v kopalkah, pričnite o tem razmišljati že zdaj. Za začetek se na preoblikovanje telesa pripravite z aktivnim tonikom Vivalt Activator in počasi pričnite spreminjati svoje prehranjevalne in vadbene navade. Ker bo telo pripravljeno na spremembe, bo uravnavanje telesne teže občutno lažje!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!