MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Zgaga in refluks - odpravite težave enkrat za vselej

Dokler nam želodec dobro služi, navadno niti ne razmišljamo o njem in njegovem načinu delovanja. To se popolnoma spremeni, ko se pojavijo problemi, sploh če so ti res neprijetni in dolgotrajni. Takrat se začnemo zanimati in iskati rešitve, s katerimi se lahko odrešimo neprijetnih muk.

Želodčne težave zato sodijo med tri najpogostejše vzroke za obisk lekarne. Poleg stresa in nepravilne prehrane k težavam pripomoreta tudi čezmerno uživanje kave ter mastna in pekoča hrana. Zaradi vsega naštetega nastanejo motnje v delovanju želodca, ki posameznika ovirajo v vsakdanjem življenju. Namesto da bi prebavljanje potekalo v smeri peristaltike, sproži zgago in z njo povezano refluksno delovanje pretakanje želodčne kisline in želodčne vsebine v nasprotni smeri, navzgor proti požiralniku. Ljudje s tovrstnimi težavami največkrat posežejo po sintetičnih zdravilih, vendar lahko samozdravljenje s tako imenovanimi antacidi in zaviralci receptorjev H2 traja največ dva tedna. Daljše jemanje namreč povzroči dodatne nepravilnosti v delovanju želodca. Želodčna kislina ima namreč s svojimi encimi med drugim fiziološko funkcijo razgradnje beljakovin, nujno za prebavljanje hrane. Predolgo jemanje sintetičnih zdravil, ki zavirajo izločanje želodčne kisline, pa onemogoča razgrajevanje beljakovin, zato hrana obleži v prebavilih. To občutimo kot utrujenost in napihnjenost in začarani krog izmenjujočih se prebavnih težav je vzpostavljen.

Vsakdo mora najprej ugotoviti, kaj mu povzroča težave. Za zdrav želodec in njegovo zaščito pa najbolje poskrbimo na naraven način. S skrbno izbranimi naravnimi učinkovinami omogočimo celjenje sluznice, kar ne zagotovi zgolj trenutnega olajšanja, ampak težavo celo odpravi. Učinkovine vzpostavijo naraven, telesu prijazen ščit za želodčno sluznico in sluznico požiralnika, ki prepreči stik z želodčno kislino in omogoča zaščito, hkrati pa poskrbi, da se sluznica obnovi in povrne v prvotno stanje. Na ta način se zopet vzpostavi ravnotežje, in to brez nezaželenih stranskih učinkov. Takšno celostno pomoč iz narave ponuja Noacid. Noacid je certificiran medicinski pripomoček, ki z mehanskim delovanjem aktivno zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika, zmanjša pekoč občutek, nevtralizira želodčno kislino, zavira refluks in ščiti želodec. Vzajemno delovanje zdravilnih učinkovin sladkega korena, kamilice, aloe vere, sleza in slezenovca, ki so združene v izdelku Noacid, spodbudi samozdravljenje sluznice in omogoči, da se dokončno rešimo bolečin in težav z želodcem. Noacid lahko uporabljamo dlje časa, kar je še dodatna prednost. Zaradi naravnih učinkovin je varen tudi za nosečnice in doječe matere. Noacid bo z želodčnimi težavami opravil enkrat za vselej.

NOACID po naravni poti hitro odpravi želodčne težave.

  • Nevtralizira želodčno kislino.
  • Zmanjša pekoč občutek.
  • Zavira refluks.
  • Brez stranskih učinkov.
  • Primeren tudi za nosečnice in doječe matere.
  • Na voljo kot tablete ali tekočina.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!