MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Mame, ali se strinjate?

Da očetje na marsikaj pozabijo, nikoli pa na zdravje svojih otrok? Sploh tiste družine, ki vedo kako fino je spati brez kašlja, imajo v svoji domači lekarni vedno na zalogi peroralno suspenzijo FITOBIMBI Bronhamil in Fitobalm gel. Kombinacija obeh je resnično učinkovita - dognanje pediatrov o učinkovitosti kombinacije na zgornje dihalne poti, potrjujejo tudi številni očetje: :)

Bimbi, simpatičen medvedek, prinaša pravo olajšanje in celo paleto izdelkov v svoji naravni lekarni FITOBIMBI. Zdravje otrok nam je vsem vedno najbolj pomembno, vseeno pa včasih pozabimo, da je preventiva mnogo boljša kot kurativa. Začeti je potrebno ZDAJ! Priporočamo, da takoj začnete z naravnimi in že s časov »babice so nam povedale« dobrimi pripravki.

Pediatri priporočajo:

zmagovalno kombinacijo visokokakovostnih fitoterapevtskih proizvodov. Danijela Mitič, dr.med., spec.pediatrije in »Moja pediatrinja leta 2016« pravi: »Pediatri smo otrokovi prijatelji. Če v naravi že obstaja rastlina, ki so ga zgodovina in tradicija potrdile, potem ni razloga, da jo ne bi uporabljali. Fitoterapijo so uspešno uporabljale že naše mamice in babice. Prav je, da določenim naravnim rešitvam, ki so varne in učinkovite ter imajo opravljene študije, tudi zaupamo. Vsi se zavedamo, da smo sami nastali iz narave in verjamem, da samo od narave lahko pričakujemo odgovor na naše težave. Tudi starši so vedno bolj nagnjeni k temu, da iščejo rešitve v naravi in tudi prav je tako.«

Najbolj moteč simptom prehlada v teh dneh je vsekakor kašelj. Pomagajmo si torej s fitoterapijo. Pediatri priporočajo učinkovito kombinacijo iz linije FITOBIMBI. Visokokakovostne učinkovine v pravilnih razmerjih pomagajo učinkovito ukrepati tako pri suhem kot pri mokrem kašlju. Za brezskrbne dni poskrbi BRONHAMIL - eterična olja bora, timijana in evkalipta redčijo sluz in lajšajo izkašljevanje, izvleček trpotca pa blagodejno deluje na zgornje dihalne poti ter tako zaščiti sluznico ter pomiri dražeč kašelj. Za miren spanec pa poskrbi FITOBALM GEL – blagodejno vpliva na zgornje dihalne poti. Je brez kafre, vazelina, mentola in ga lahko zato brezskrbno uporabljate že od rojstva dalje . Zaupajte preverjenim in certificiranim fitoterapevtskim proizvodom posebej razvitim za otroke.

Otroško linijo FITOBIMBI z več kot 40-letno tradicijo, bogatijo tudi drugi izdelki. Posebej so razviti za blaženje najpogostejših težav otrok, po visokokakovostnih fitoterapevtskih standardih, z uporabo najsodobnejših tehnoloških dognanj.

Vsem obiskovalcem Privoščite.si, je na voljo individualni strokovni posvet:

pokličite na 080 12 77 ali posredujte vprašanje na kelly@sanofarm.si.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!