MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Se želite razstrupiti? Prijavite se in prejmite brezplačna navodila

Na temo razstrupljanja ste se odzvali v zelo velikem številu, zato smo se z blagovno znamko Liverin®Forte odločili, da vsem zamudnikom omogočimo prejetje brezplačnih navodil in koristnih nasvetov za razstrupitev jeter.

PRIJAVITE SE LAHKO ŠE 1 TEDEN

Velikonočni prazniki so mimo, poletje se nevzdržno bliža, zato je sedaj idealen čas za zdravo razstrupljanje celotnega organizma. Dejstvo je, da razstrupljanje ni modna muha, ampak so se ga posluževali že v tradicionalnih medicinah.

4 dejstva zakaj razstrupiti svoje telo:
- počutili se boste kot prerojeni,
- lažje in hitreje boste mislili,
- lažje se boste gibali in boljše spali,
- imeli boste lepšo kožo.

Pri razstrupljanju je pomembno, da pazimo na prehrano, se gibamo in uživamo izdelke, ki razstrupljanje pospešujejo. V lekarnah najbolj priporočajo Liverin Forte, saj se kupci zadovoljni vračajo in poročajo o svojih uspehih. Tudi naši 3 nagrajenci Janko, Neli in Darinka, ki so prejeli trimesečno zalogo prehranskega dopolnila Liverin®Forte, bodo poročali kako se počutijo po jemanju priljubljenega izdelka. Za razstrupljanje so se odločili, ker se nezdravo prehranjujejo, se premalo gibajo in se enostavno želijo boljše počutiti v svoji koži.

Ste zamudili prijavo za brezplačna navodila in koristne nasvete za razstrupitev jeter?
Hitro se prijavite

Liverin®Forte je varno in učinkovito naravno prehransko dopolnilo z originalno formulacijo rastlinskih učinkovin silimarina, golostebelnega korena, indijske kosmulje in vitaminov B kompleksa in vitamina E, ki pripomorejo, da se jetra razstrupijo, obnovijo in zaščitijo pred nadaljnjimi negativnimi vplivi, obenem pa uredijo tudi prebavo. Je najbolj priporočen izdelek s strani farmacevtov, njegovo učinkovitost pa še dodatno potrjuje že preko 60 tisoč zadovoljnih uporabnikov na leto. Tudi gospa Mila iz Škocjana je pridno jemala Liverin forte in upoštevala vse nasvete za razstrupitev jeter:
»Skozi zimo sem res manj pazila na prehrano in sem zato želela v spomladanskem času prečistiti svoje telo. Poskusila sem že nekaj različnih produktov. Opazila sem spremembe, vendar s končnim učinkom nisem bila povsem zadovoljna. Hčerka mi je priporočila 3-mesečno kuro z Liverin Forte, ki jo je opravila tudi sama in bila navdušena. Po opravljeni kuri sem se počutila odlično, nad učinki pa tudi sama navdušena. Vsak vložen evro se še danes obrestuje.«

AKCIJA za LIVERIN FORTE - kupiš 3, dobiš 4 + darilo jedilniki po mediteranski dieti

Ne zamudite AKCIJE - kupiš 3, dobiš 4Ne zamudite AKCIJE - kupiš 3, dobiš 4

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!