MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Stresna inkontinenca se lahko ozdravi tudi BREZ OPERACIJE! - popust 10%

Ponudba je potekla!

Podjetje

ALFAESTETICA, Ordinacija za estetsko, zdravstveno in anti-aging medicino
Krumperška ulica 11
1230 Domžale

info@alfaestetica.si
041 606 477, 05 99 41 304
www.alfaestetica.si/

Sindrom ohlapne nožnice, nehoteno uhajanje urina ob naporu, je le del težav, s katerimi se ženske srečujejo. Nenadzorovano uhajanje vode (urinska inkontinenca) je za številne ženske velika težava, predstavlja socialni in higienski problem. Ženske lahko prizadane v vseh starostnih obdobjih. In še bolj intenzivno se lahko pojavi v jesensko – zimskem času. Rešite se te nadloge z neoperativnim posegom v medicinsko zdravstvenem centru Alfaestetica!

Poznamo več vrst urinske inkontinence. Najpogostejša je stresna inkontinenca, za katero je značilno uhajanje vode ob povečanem pritisku v trebuhu (težje fizično delo, kašljanje, kihanje, športna aktivnost). Dejavnki tveganja za nastanek stresne inkontinence so nosečnost, porod, debelost, menopavza in staranje. Vzrok za nastanek stresne urinske inkontinence je popuščanje delovanja struktur medeničnega dna. Prizadete so mišične in vezivno tkivne strukture, tako da niso več sposobne zadržati povečanega pritiska na mehur.

Vse to pa lahko rešite z laserskim zdravljenjem, ki je primerno za ženske z blago do zmerno stresno urinsko inkontinenco. Odpravlja tudi težave zaradi povečane ohlapnosti nožnice. Tudi to pod zdravstvenim nadzorom počnejo v ordinaciji Alfaestetica v Domžalah.

Najnovejša metoda zdravljenja blažjih oblik stresne urinske inkontinence je LASERSKA TERAPIJA. To je minimalno invazivna metoda. Laserska svetloba s toplotnim učinkom povzroči krčenje kolagenskih vlaken v sprednji steni nožnice, zato se spremeni elastičnost tkiv nožnice in urogenitalne prepone. Ker pa se mehur drži sprednje stene nožnice, se povečana elastičnost tkiv kaže tudi na sečnem mehurju. Poenostavljeno povedano, organom, ki so bili prej povešeni, vrnemo prvotno anatomsko lego in s tem kontinenco. Poseg opravlja specialist ginekolog. V medicinsko zdravstveni ordinaciji Alfaestetica v Domžalah vas bodo rešili te nadloge in profesionalno poskrbeli za vas.

Poseg Cena dveh posegov
Zdravljenje stresne inkontinence in sindrom
ohlapne nožnice
700,00 €
Zdravljenje sindroma ohlapne nožnice 500,00 €
10% POPUST ob nakupu paketa

DODATNE OPOMBE:

  • kupon prevzamete BREZPLAČNO s klikom na gumb PREVZEMI KUPON;
  • storitev po znižani ceni plačate na osnovi natisnjenega kupona neposredno ponudniku;
  • popust velja za LASERSKO ZDRAVLJENJE STRESNE INKONTINENCE;
  • naročilo na 041 60 64 77 in 059 941 304 ali info@alfaestetica.si;
  • INFO: info@alfaestetica.si ali 041 60 64 77 in 059 941 304;
  • veljavnost kupona (popusta): 24.12.2014.

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!