MENU
Košarica Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

50% popust na računalniško podprti alternativni diagnostični pregled DOJK + meritev in razlaga pridobljenih parametrov in posvet z diagnostikom

Ponudba je potekla!

Podjetje

ZAVOD ZDRAVJE, Zavod za promocijo zdravja in zdrave prehrane
Zaloška cesta 149
1000 Ljubljana

info@zavodzdravje.si
040 28 98 00
www.zavodzdravje.si

50% popust za neboleč preventivni pregled DOJK (meritev in razlaga pridobljenih parametrov in posvet z diagnostikom) v ordinacijah Zavoda Zdravje v Ljubljani, Mariboru ali Izoli.

Plačajte samo 37,50 € namesto 75,00 € za preventivni, alternativni, diskretni, diagnostični pregled dojk brez bolečin!

 • kupon prevzamete BREZPLAČNO s klikom na gumb NATISNI KUPON;
 • preventivni pregled po znižani ceni plačate na osnovi natisnjenega kupona neposredno ponudniku;
 • en kupon velja za eno osebo;
 • ponudba zajema:
  * preventivni, alternativni in računalniško podprt pregled dojk,
  * meritev in razlaga pridobljenih rezultatov,
  * pogovor z diagnostikom in priporočila;
 • rezervacija termina je obvezna za vse ordinacije na telefonsko številko 040 28 98 00 med 9. in 16. uro;
 • ob rezervaciji termina je potrebno posredovati kupon na e-mail naslov pisarna@zavodzdravje.si;
 • lokacije ordinacij:
  * ordinacija Ljubljana, Zavod Zdravje, Zaloška c. 149 (zraven gostišča Jurman),
  * ordinacija Maribor, Gosposvetska cesta 41 (nad zdravstvenim domom),
  * ordinacija Izola, Drevored 1. maj 4a;
 • delovni čas: po dogovoru;
 • INFO na: 040 28 98 00 ali info@zavodzdravje.si;
 • veljavnost ponudbe: 30. 12. 2019.

Preventivni alternativni diagnostični pregled dojk z odkrivanjem zgodnjih sprememb za vse starostne skupine. Brez slačenja, sevanja, neboleče in diskretno, brez posega v telo.

Rak dojke je najpogostejša oblika bolezni med ženskami in je visoko ozdravljiv, če je odkrit dovolj zgodaj (30,9 % vseh primerov obolevnosti za rakom in 16,7 % smrti zaradi raka na dojkah pri ženskah). Samo v Sloveniji vsako leto na novo zboli več kot 1.100 žensk. Ne čakajte na težave in se prijavite na pregled ZDAJ! Pregledi so na voljo v Ljubljani, Mariboru in Izoli.

Diagnostični alternativni pregled je diskreten in neboleč, pregledana oseba se po opravljenem pregledu posvetuje z diagnostikom. Pregled omogoča odkrivanje zgodnjih sprememb in je primeren za vse starostne skupine žensk.

Kaj omogoča preiskava dojk?
Alternativna preiskava z vrhunskim računalniškim medicinskim aparatom Sensitiv Imago® omogoča odkriti prve spremembe dojk, preden bi le-te postale tolikšne, da bi jih lahko ženska sama zatipala ob samopregledovanju ali z uporabo nekaterih drugih postopkov. Rak dojke se namreč začne razvijati že mnogo prej, preden se pojavi dovolj velika strukturna sprememba, da je opazna oz. otipljiva.

Ali ima diagnostični aparat certifikat?
DA! Diagnostični aparat Sensitiv Imago® je proizveden v skladu EU, ima certifikat in je registriran medicinski pripomoček razreda IIa. Sensitiv Imago® 530CE je najnovejša medicinska diagnostična naprava, ki je bila nagrajena, kot evropski model nove generacije Sensitiv Imago®.

Kako nastane rak dojke in opis bolezni
Rak dojke je najpogostejši rak žensk. Zbolevanje narašča, v Sloveniji letno zboli več kot 1.100 žensk. Po napovedih naj bi v prihodnosti zbolela vsaka osma ženska. Najpogosteje zbolevajo med 50. in 70. letom starosti. Pri mlajših ženskah (do 40 let) je rak dojk bolj redek, vendar pa je običajno veliko bolj nevaren in progresiven. Rak dojke nastane, ko se začne nenadzorovana delitev celic v izvodilih ali v žleznih mešičkih. Hitrost rasti bolezni pri ženskah je različna.

Razvoj rakavega tumorja poteka v 3 fazah:

 • raste na mestu nastanka, celice še ne prodirajo v okolico - neinvazivni ali "in situ" rak;
 • celice prodirajo v okolico - invazivni rak;
 • rakave celice se razširijo po telesu - napredovalni ali metastatski rak.

Bolezenski znaki:

 • tipna zatrdlina v dojki je najpogostejši znak;
 • prvi znaki so lahko tudi povečane bezgavke pod pazduho;
 • drugi znaki, ki lahko pomenijo raka dojk so: ugreznjena bradavica, izcedek s sledovi krvi iz dojke in sprememba kože na dojki (pomarančasta);
 • znaki razširjene bolezni se pokažejo v primeru, da se je rak dojke že razširil v oddaljene organe;
 • najpogostejši znaki razširjene bolezni so: splošno slabo počutje, utrujenost, zmanjšan libido, hujšanje, bolečine v kosteh, suh dražeč kašelj ter glavobol z bruhanjem in motnjami vida.

Dejavniki tveganja
Najpomembnejša dejavnika tveganja sta dedna obremenjenost in reproduktivni dejavniki. Na dedne dejavnike in način življenja sodobne ženske v bližnji bodočnosti verjetno ne bomo mogli vplivati, zato so možnosti preprečevanja raka zelo majhne. Lahko pričakujemo še nadaljnje povečanje zbolevanja, zato je zelo pomembno, da spremembe oz. raka dojk odkrijemo dovolj zgodaj in s tem povečamo možnosti ozdravitve in zmanjšamo smrtnost.

Kdo opravlja pregled?
Preventivni diagnostični pregled opravi usposobljen diagnostik/diagnostičarka z vsemi potrebnimi certifikati za upravljanje z aparatom Sensitiv Imago®.

Zakaj izbrati Zavod Zdravje?
Obravnavanim osebam nudimo sproščeno vzdušje, izčrpno konzultacijo in diagnostične postopke brez bolečin, varne in neinvazivne. V naših ordinacijah do vsake obravnavane osebe pristopimo individualno in brez hitenja, kar v velikih ustanovah, kjer je število pacientov zelo veliko, ni mogoče. Lahko se pohvalimo s strokovnim in predanim delom do vsake obravnavane osebe in si nenehno prizadevamo za nadaljnje izboljšave, da obravnavane osebe dobijo v Zavodu Zdravje le najboljšo storitev.

Zaradi preventivnega diagnostičnega pregleda ali katerekoli druge storitve v izvedbi z Zavod-a Zdravje ne opuščajte preventivnih ali kurativnih zdravniških pregledov ali uživanja predpisanih zdravil, saj vse naše storitve spadajo v področje alternativne medicine. Prav tako ni nobena storitev namenjena diagnosticiranju bolezni ali zdravljenju bolezni. Vsa navedena priporočila in ugotovitve uporabljate izključno na svojo lastno odgovornost. Pred upoštevanjem kateregakoli nasveta se obvezno posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Sorodni ePopusti

 • Slovenija

  Lektoriranje diplomskih nalog in drugih besedil

  2,50 €
  1,50 €
  PREVZEMI
  E-POPUST

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!