MENU
Košarica Turizem Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Počitniško varstvo v Atlantisu s športnim pridihom Olimpijskega komiteja Slovenije - 4 dni, 10 ur dnevno

Ponudba je potekla!

Podjetje

BTC d.d.
Šmartinska 152
1000 Ljubljana

vodnomesto@btc.si
01 585 21 00
www.atlantis-vodnomesto.si/sl-si/

VODNO MESTO ATLANTIS vam ponuja POČITNIŠKO VARSTVO za vaše otroke z 20% popustom.

 • kupon prevzamete BREZPLAČNO s klikom na gumb PREVZEMI KUPON;
 • POČITNIŠKO VARSTVO v Atlantisu po znižani ceni plačate na osnovi natisnjenega kupona neposredno ponudniku;
 • v ponudbo je vključeno: 10 urno POČITNIŠKO VARSTVO v Atlantisu za 4 dni s športnim pridihom Olimpijskega komiteja Slovenije;
 • cena vključuje: celodnevno vstopnico v Vodnem mestu Atlantis, animacijo in varstvo otrok na bazenu, 60 minut izpopolnjevanja plavanja, dva obroka hrane dnevno (malica in kosilo), pijačo;
 • TERMIN KORIŠČENJA: od 27.10. do 31.10.2014 (31.10. samo v primeru zadostnega števila prijav);
 • potrebna je predhodna rezervacija na varstvo@btc.si ali 030 242 128;
 • STAROST OTROKA: od 4. do 15. leta;
 • začetek počitniškega varstva je med 7. in 9. uro zjutraj;
 • več o samem počitniškem varstvu najdete TUKAJ;
 • INFO na: varstvo@btc.si ali 030 242 128;
 • veljavnost kupona: 31.10.2014.

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in vsakodnevno udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

10-urno dnevno počitniško druženje pod budnim očesom animatorjev se za otroke od 4. do 15. leta starosti začne med 7. in 9. uro zjutraj. Po zbiranju (do 8.45) in spoznavanju ob družabnih igrah je ob 9. uri na vrsti sproščujoča in povezovalna jutranja telovadba. Ob 9.30 je čas za samopostrežno malico, tej pa sledi ura izpopolnjevanja znanja plavanja.

Najmlajši osvajajo osnovne tehnike plavanja (prilagajanje na vodo in žabico), starejši pa svoje znanje izpopolnjujejo, nadgrajujejo ali se učijo novih elementov (potapljanje na dah, skoki v vodo, reševanje iz vode). Temu sledijo številna adrenalinska doživetja na vodnih rekvizitih, zabavni boji z vodnimi topovi, guganje na valovih ali plavanje z njimi v bazenih Vodnega mesta Atlantis.

Po okusnem kosilu ob 12.30. uri sledi počitek. Tokrat ga bodo zaznamovali obiski vrhunskih športnikov in olimpijcev, dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj, ki bodo predstavili svoje športe. Otroke bomo seznanili z olimpijsko zgodovino, vrednotami olimpizma, ogledali si bomo tudi razstavo medalj, ki so jih Slovenci osvojili na olimpijskih igrah. Temu bo sledila Mini olimpijada, ki se bo začela z olimpijskim protokolom (mimohod s pravo olimpijsko zastavo) in igrami v vodi. Otroke bodo do 16. ure popolnoma prevzele vodne vragolije, tobogani ter razne športne in štafetne vodne igre.

Dan, poln vragolij in norčij, se zaključi ob 17. uri. Vse, kar otroci potrebujejo, je dvoje kopalk in brisača. Mi vemo, kaj so nepozabne počitnice – Vodno mesto Atlantis!

Več o samem programu si lahko preberete TUKAJ!

Bi si radi privoščili več za manj denarja? Prijavite se na enovice!