MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki Vzmetnice IR Paneli

1-dnevni izlet v Salzkammergut in Ausseerland in možnost obiska Festivala narcis

Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

imgimgimgimgimg
Salzkammergut je slikovito območje alpskih jezer, globoko vrezanih dolin, gričev in razgibanih gorovij, ki se dvigajo visoko na skoraj 3000 metrov. Čeprav je pokrajina zelo obiskano turistično območje, tukaj še vedno lahko najdemo odmaknjeno divjino, in osamele kotičke, kjer se vode kristalno bleščijo in vabijo k čolnarjenju, plavanju, ribolovu ali pa samo k posedanju ob jezerski gladini. V Ausseerlandu bele zvezdaste narcise cvetijo od sredine maja do sredine junija; v svojih rumenih, belih in zelenih odtenkih pomladno podeželje barvajo v dišeče morje cvetja!

Program potovanja:
LJUBLJANA – BAD AUSSEE - HALLSTATT – BAD ISCHL – WOLFGANGSEE - LJUBLJANA 

Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani ob 6.00 uri zjutraj. Vožnja proti Gorenjski, čez avstrijsko Koroško mimo Schladminga v deželo Ausserland. Tukaj že 63. leto poteka festival, ki povezuje lokalno tradicijo in prijazno gostoljubje domačinov, ki pripravijo številne dogodke ob razstavi dišečih in domiselnih ter ročno izdelanih figur iz narcis. Druženje z domačini in občudovanje stvaritev … Vožnja v Hallstatt, čudovito mestece in regijo, ki je pod okriljem Unesca,  nas bo prevzela s svojo nenavadno lego pod pečino, tik nad jezerom, kjer se pnejo lesene hiške in kjer v jezerski gladini odsevajo okoliške gore. Osupljivo! Vožnja v Bad Ischl. S svojimi solnimi kopelmi je sloves kraja segal daleč po monarhiji že v času slavne Sissi in Franca Jožefa. Sprehodili se bomo po mondenem jedru in si privoščili kavo in morda znameniti išler v romantični slaščičarni Zauner. Vožnja do jezera Wolfgang (Wolfgangsee), kjer je nastala slavna opereta Pri belem konjičku. Kavarna s tem imenom je še danes krajevna znamenitost, tu pa je tudi čudovita romarska cerkev sv. Wolfganga. Zvečer vožnja mimo Halleina proti Sloveniji, skozi predor Karavanke v Ljubljano, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi na dan odhoda, 4. 6. 2023.Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na e-mail: rezervacije@mm-turist.si najmanj 7 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu.Informacije na telefonski številki: 01 244 25 30.Odpoved rezervacije: veljajo splošni pogoji MM-TURIST d.o.o. objavljeni na http://www.mm-turist.si/Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo, ki jo obračuna agencija M&M Turist, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).Obvezna doplačila: za manjšo skupino, med 35 in 44 osebami, 12 €, med 25 in 34 osebami 28 €.Možna doplačila (ob prijavi): vstopnica za Festival narcis 15 €/osebo (otroci do 15. leta imajo prost vstop) - na samem kraju bodo cene vstopnic višje; nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,70 €/osebo; zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 12 €/osebo.Vstopno mesto: Ljubljana, parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 6.00.Ponudba vsebuje: 1-dnevni izlet v romantično pokrajino Salzkammergut (Hallstatt, Bad Ischl in Wolfgangsee) in Ausseerland z možnostjo obiska Festivala narcis: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji + zunanji ogledi po programu + osnovno nezgodno zavarovanje + spremstvo in organizacija izleta.

Ponudnik

M & M TURIST d.o.o. Ljubljana
Slovenija
Ljubljana • Krasen wellness paket s polpenzionom v Hotelu Slatina 4*

  Hotel Slatina 4*
  Otrok do 4,99. leta BREZPLAČNO! Sodoben zdraviliški zdravstveni center!
  SUPER
  CENA
 • POMLAD! Oddih s polpenzionom v Grand hotelu Bernardin 5* z razgledom na morje!

  Grand hotel Bernardin 5*
  Doživite prestiž! Najbolj privlačen del hotela je nepozabni razgled na Piranski zaliv in odprto morje. Razvajate se lahko v notranjem bazenu znotraj rajskega Paradise Spa Portorož.
  SUPER
  CENA
 • POMLAD + 1. MAJ! Oddih v superior mobilnih hiškah v kampu Stella Maris 4*!

  Kamp Stella Maris 4*
  Mobilne hišice kampa Stella Maris nudijo vso udobnost modernega kampiranja in so v bližini prodnate in peščene plaže. Na voljo tudi kompleks bazenov, uporaba igrišča za odbojko na mivki in ostalih večnamenskih igrišč.
  SUPER
  CENA
 • Super nizka cena za avtokamero, ki posname dogajanje na cesti!

  Posname dogajanje na cesti!
   Plačilo po povzetju
  25.99 € 99.00 €
  -80%
 • Licenca za operacijski sistem Microsoft Windows 10 Pro

  one line short subtitle
   short pomembno product option product feature
  54.99 € 259.00 €
  -87%
 • Kompatibilne otroške ščetke Sonicare

  Za brezhibno higieno!
   Plačilo po povzetju
  13.99 € 39.90 €
  -75%
 • Kovček s pripomočki za žar (18 kosov)

  Postanite pravi žar mojstri!
   Plačilo po povzetju
  31.99 € 89.90 €
  -69%
 • Zmogljiva pametna U8 ura združljiva z Android in Apple telefoni

  Računalnik na vaši roki!
   Plačilo po povzetju Možnosti povezovanja
   Zaslon na dotik
  25.35 € 200.00 €
 • SUPER CENA za raztegljive prevleke za stole! Na voljo v kar 11 različnih barvah!

  Elastične prevleke

  Različne barve

  Pralne

  5.99 € 14.90 €
  -73%
 • Čep za odtoke Odor Stop

  11.90 € 29.90 €
  SUPER
  CENA
 • Opora za gleženj Stop Pain

  Nudi odlično oporo!
   Plačilo po povzetju Elastičen in zračen material Ne ovira nošnje čevljev
  16.99 € 39.00 €

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!