MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Valentinov oddih za 2 osebi v Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ v Vodolah

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

imgimgimgimgimg
NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ
Ko gnezda zaživijo

Ste že kdaj spali v gnezdu? Kaj sploh pomeni gnezdenje? Kako lahko gnezdite? S kom lahko gnezdite? In predvsem zakaj gnezditi? Na vsa ta vprašanja lahko dobite odgovore v Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ, v novih "gnezdih".
Na posestvu so za vas ustvarili gnezda, prvobitna, prečudovita, naravna, svobodna in taka, po človeški podobi.
Noči, ki jih boste preživeli tam, bodo pristen povratek k naravi. Zvezdnato nebo, dišave okoliškega gozda, zvoki nočnih in dnevnih prebivalcev, nešteti okusi in še mnogo vsega. Prepričajte se sami!
V takšnem okolju lažje najdemo stik sami s seboj, s partnerjem oziroma družino. Udobno zavetje gnezda nam daje možnost, da se med seboj še tesneje povežemo hkrati pa ima vsak posameznik dovolj prostora za svoj lasten svet.

NESTING RESORT POSESTVO SONČNI RAJ
Pravijo, da so ptice najsrečnejša bitja na svetu. Otroštvo preživijo v gnezdu, ki je najlepša zgradba na svetu, a samo do trenutka, ko morajo vzleteti. Takrat razpnejo peruti in odletijo v svobodo. Govori se, da je človeku ta občutek svobode odvzet. Na posestvu SONČNI RAJ ne mislijo tako. Prijazna beseda gostiteljev, daleč od ponorelega sveta, objem z naravo, v vašem gnezdu. Lahko ste povsem sami, lahko pa s seboj pripeljete vaš podmladek. Lahko ste poslovni ali privatni. Ni meja, saj gnezda osvobajajo.
Snovalca in prva obiskovalca novih gnezd sta Petra in Bogdan. Njun stisk roke in prijazen pozdrav ter diskretnost in hkrati blagostanje, ki vam ga nudita, so odlike, da bodo vaše nočitve in dnevne aktivnosti nekaj posebnega in edinstvenega.

GNEZDA
Stilsko premišljena izvedba počitniških hišic, tehnična dovršenost, smiselna opremljenost, tankočutni detajli in še mnogo tega vas bodo popeljali v svet neokrnjene narave. Pisani naravni toni bodo vaš spremljevalec ob jutranjih sončnih žarkih. In dotaknila se vas bo prečudovita zgodba nastanka teh hišic. Odslužena drevesa vas bodo razvajala na način, ki so ga vsebinsko in z ljubeznijo vtkali v izdelavo vsake hišice. Vse to in še več daje objektu pečat unikatnosti in zavedanja, da je pristen stik z naravo in materiali pridobljenih iz nje, naše neizmerno bogastvo na katerega moramo biti ponosni.
Konstrukcija hišk je v celoti izdelana iz slovenskega lesa, izolacija objekta pa izvedena s konopljinimi vlakni, ki dajejo prostoru edinstveno klimo. Kako zgleda izolacija se boste prepričali, ko jih boste obiskali, saj vam je na voljo tudi pogled v notranjost sten. Notranje pohištvo je skrbno izdelano iz lesa, ki je rasel v neposredni bližini Nesting Resorta. Prav tako so vsa svetila izdelana iz lesa jablan, ki so odslužile in so dajale svoje bogate plodove desetletja prav na lokaciji, kjer danes stojijo hiške.
Odslužena drevesa so želeli predstaviti v najboljši luči in se jim na tak način tudi zahvaliti. Ker je industrijska konoplja glavna kultura posestva, na katerem se nahaja Nesting Resort, so ob hiški zasajene grede z industrijsko konopljo, ki zagotavlja intimno kuliso in senco pred popoldanskim soncem.

GNEZDO KONOPLJA
Počitniška hišica Konoplja je po svoji velikosti nekoliko manjša izvedba, a je na notranjih osmih kvadratih prostora več kot dovolj za vse potrebno udobje. Privzdignjena postelja, omarica, hladilnik, kavni avtomat, klimatska naprava in priročna mizica, so le nekateri elementi, ki bodo razvajali vas in vaše telo v neposrednem stiku z naravo. Terasa hiške daje nepredstavljiv stik z naravo.
Premišljena izvedba vhodnih vrat daje možnost, da odprete celotno steno objekta in tako dejansko spite v naravi. Pogled s terase nudi neprecenljivo kuliso gozda pred vami, ki vas bo zagotovo napolnila z mirom in optimizmom.
Čudovite Vodole
Čudovite Vodole. Neokrnjena narava le streljaj stran od Maribora. Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje različnih zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe posestva SONČNI RAJ, na katerem leži Nesting Resort.
Tukaj kmetje s svojim občutkom za prostor in okolje neprestano iščejo stičišča med sodobnim vinogradništvom in naravo, ki jo vsak dan bolj potrebujemo za naše preživetje.
Na težki prsti sestavljajo simbiozo vinogradov, žitnih polj, cvetočih travnikov in nasadov zelišč. Le v takšnem sožitju rastlin in živali se lahko pokaže slovensko podeželje v najlepši luči. Obiščite nas in se prepičajte sami!

Prekrasni Maribor in stara trta
V osrednjem delu starega mestnega jedra na Lentu, pred Hišo Stare trte še danes domuje najstarejša trta na svetu. Stara trta je bila posajena ob koncu srednjega veka, ko so Maribor oblegali Turki.
Preživela je kljub srditim bojem med napadalci in branilci mesta, saj je bila današnja Hiša Stare trte nekoč del mestnega obzidja. Trdoživki niso do živega prišli niti požari, ki so bili zaradi lesenih ostrešij in slamnatih streh v poznem srednjem veku precej pogosti, niti trtna uš, ki je pomorila večino ostalih trt, prav tako je tej vzdržljivi rastlini uspelo preživeti bombardiranje mesta. S starostjo več kot 400 let je bila vpisana v Guinnessovo knjigo rekordov.

Posestvo SONČNI RAJ
Sprehod med nasadi visokodebelnih starih slovenskih sort sadnega drevja, spoznavanje zelišč in ogled permakulturnega vrta so le del zgodbe Posestva SONČNI RAJ na katerem ležita Nesting Resort in Fontana vin Vodole. Vse otroke, mladostnike in tiste mlade po duši pa vabimo, da poskusite adrenalinsko atrakcijo zipline »Čebelji let«, ki bo v vas vsekakor pustila pečat izjemnega doživetja v naravi, ko boste poleteli nad travniki, potoki in med krošnjami dreves pristali v gozdu ter se po drugi jeklenici skoraj 30 metrov nad tlemi vrnili na izhodiščno točko. Pridite in se prepričajte sami, vredno poskusiti!

Fontana vin Vodole
S specifičnim degustacijskim kozarcem, ki je opremljen s programiranim čipom, lahko degustirate 6 vzorcev vin, ki jih izberete med osmimi različnimi sodi (od prvega točenja do zadnjega šestega vzroca lahko minejo 4 ure). Na voljo so vam bela suha, polsuha in posladka vina, rose in dva suha rdeča vzorca. Potrebujete le nekaj igrivosti in kreativnosti, da si pričarate svojega najljubšega favorita.
V kolikor ga ne najdete, pa vam ponuja vinska karta buteljčna vina vrhunskih vin od edinstvene penine, ki se v svojem procesu ni srečala s svetlobo Untuched by light, do pet nat penečih vin, izbranih belih, oranžnih in rdečih vin, med katerimi jih je veliko pridelanih na ekološki način.
Sanitarije in kopalnice Nesting Resorta so v skupnem v objektu v neposredni bližini. Skrbno izbrani materiali in dizajn objekta bodo v vas vzbudili pridih domačnosti in narave. Ločene moške in ženske sanitarije ter prhe bodo zadovoljile potrebe še tako zahtevnega gosta.

V sklopu objekta je tudi priročen prostor za druženje, morda skupni zajtrk ali le popoldansko posedanje ob kavi ali čaju sredi narave. Posamezni elementi objekta predstavljajo tradicijo našega kraja, ki je prežet z vinogradništvom. Ponovna uporaba odsluženih materialov, daje objektu nedvomno pečat edinstvenosti.

KULINARIKA
Ob odkrivanju neokrnjene narave pa ne boste ostali ne lačni ne žejni, saj so na posestvu pripravili pravo kulinarično doživetje!
Ob odličnih vinih, sprehodu v naravi vam ponujajo tudi izjemne kulinarične dobrote, ki jih pripravljajo v sodelovanju s skoraj "domačo" mesarijo, Kmetijsko zadrugo Rače, ki slovi po pripravi mesnin na domač tradicionalen način, vso meso pa je izključno slovenske, torej domače reje. Seveda pa ne manjka niti ponudba za vegetarijance in tudi za vegane.
Ob vsem tem pa seveda ne smemo pozabiti na zeliščne brezalkoholne napitke, ki jih proizvajajo na domačem posestvu. Izbrana ekološko pridelana zelišča predelajo v okusne pijače, ki jih tako mladi kot tudi starejši naravnost obožujejo.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so unovčljivi od 10. 2. do 20. 2. 2023 (odhod).Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila: booking@nestingresort.si ali na telefon: 040 666 877 (Jan) ali 051 472 554 (Bogdan). Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.Obvezna doplačila: turistična taksa 2,50 €/osebo/noč, za otroke 7-17,99 let 1,25 €/osebo/noč.Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.Prijava od 15.00 (s klicem oz. najavo na telefonsko številko: 00386 40 6666 877 - Jan ali 00386 51 472 554 - Bogdan); odjava do 11.00.Ponudba vsebuje: valentinov oddih za 2 osebi v edinstvenem Nesting resortu Posestvo SONČNI RAJ: 2x nočitev z zajtrkom v gnezdu Konoplja 2+0 + zipline Čebelji let za 2 osebi + valentinova penina.Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Ponudnik

Bogdan Mak, Nesting resort Posestvo SONČNI RAJ
Slovenija
Malečnik • Zimski oddih s polpenzionom in wellnessom v hotelu Domino 4* v Opatiji

  Hotel Domino****, Opatija
  Izjemna cena za oddih na top destinaciji!
  SUPER
  CENA
 • Zimski oddih v Glampingu Ribno na Bledu

  Glamping Ribno, Bled
  Vrednost kupona je 77,80 €. Razliko 311,20 € do polne cene (389,00 €) plačate direktno ponudniku.
  SUPER
  CENA
 • Termalni oddih s kopanjem za 4 osebe v hiški v Termah Čatež

  Hiška v Termah Čatež
  Vrednost kupona je 35 €. Razliko 105 € do polne cene (140 €) plačate direktno ponudniku. Preživite aktiven dopust tudi v idilični naravi!
  SUPER
  CENA
 • Opora za gleženj Stop Pain

  Nudi odlično oporo!
   Plačilo po povzetju Elastičen in zračen material Ne ovira nošnje čevljev
  16.99 € 39.00 €
 • 32-delni set vrhunskih čopičev za ličenje iz 100% naravne, mehke kozje dlake

  Za vrhunski izgled kar doma!
   Plačilo po povzetju 32 delni set Iz 100% naravne, mehke kozje dlake
  25.99 € 199.00 €
  -90%
 • Brezžične slušalke SmartPods

  Preprosto popolne slušalke!
   Plačilo po povzetju Kompatibilne z iPhone in Androidom
  22.99 € 49.99 €
  -61%
 • Super nizka cena za avtokamero, ki posname dogajanje na cesti!

  Posname dogajanje na cesti!
   Plačilo po povzetju
  25.99 € 99.00 €
  -80%
 • 1 par univerzalnih ščitnikov za ukrivljen nožni palec (Hallux valgus), iz silikona!

  Odpravite vaše bolečine!
   Plačilo po povzetju
  8.99 € 29.00 €
 • Kovček s pripomočki za žar (18 kosov)

  Postanite pravi žar mojstri!
   Plačilo po povzetju
  31.99 € 89.90 €
  -69%
 • Pametno ura GT: podaljšek funkcij telefona na vašem zapestju!

  Podaljšek funkcij telefona!
   Plačilo po povzetju Uro se lahko uporablja, kot dodatek mobilniku, ali kar kot sam mobilnik
   Na voljo v 3 barvah
  31.99 € 199.00 €
  -87%
 • Čudovite zapestnice Lucky Braclet Charm v pandora stilu! Na izbiro 8 modelov!

  Elegantna in modna zapestnica!
   Plačilo po povzetju Ob nakupu 3 vam eno podarimo
  15.99 € 49.90 €
  -68%

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!