CALL MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki E-popusti

2-dnevni izlet v Bratislavo in Budimpešto z goHolidays!

Obisk dveh prestolnic ob lepi modri Donavi! Ne spreglejte vseh terminov (tudi med PRVOMAJSKIMI prazniki) med dodatnimi možnostmi ponudbe.

imgimgimgimg
BRATISLAVA & BUDIMPEŠTA
Obiščite dve prestolnici ob lepi modri Donavi. Slovaška metropola očara s svojo domačnostjo, lepo obnovljenim srednjeveškim jedrom in še vedno dostopnimi cenami. Budimpešta pa velja trenutno za eno najbolj obiskanih mest srednje Evrope, katere glavni aduti so poleg arhitekture, ki navduši še tako zahtevne goste, bogata kulinarična in gastronomska ponudba.

1. DAN
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po Avstriji mimo Gradca in Dunaja proti Bratislavi, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu mesta bomo videli predsedniško palačo, povzpeli se bomo na lepo obnovljen grajski grič in elitno četrt, ki je zrasla v zadnjih letih ob nabrežju Donave z novim narodnim gledališčem. Sledil bo sprehod po ulicah mestnega jedra, ki ga imenujejo tudi Korzo. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, mestna vrata, Mozartovo, Lisztovo in palačo družine Keglevič, kamor je rad zahajal Beethoven.
Namestitev v hotelu.
Popoldne vam ponujamo, da se z nami odpravite na ogled graščine Devin na sotočju rek Donave in Morave. Legendarna trdnjava je stoletja veljala za pretrd oreh za vse napadalce. Znana pa je po legendi o deviškem stolpu. Ob lepem vremenu se z vrha odpre sijajna panorama na dunajsko polje.
Nočitev.

Dodatne možnosti za nakup

83181 - Termin 25. 6.-26. 6. (79.90€)

83180 - Termin 1. 5.-2. 5. (79.90€)


2. DAN
Po zajtrku se bomo odpravili na pot proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v poznih dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojno raziskovanje, kosilo ali nakupe na Vaci ulici.
Popoldne vam ponujamo možnost, da si mesto ogledate z druge perspektive – z gladine lepe modre Donave. V enourni panoramski vožnji se bomo zapeljali pod vsemi pomembnimi mostovi, ob Margaretinem otoku in se čudili veličastnim palačam ob obeh nabrežjih.
Oglede bomo nadaljevali na grajskem griču. Iz stopnic proti ribiški trdnjavi se bomo uzrli na lepo razsvetljeno prestolnico. Nadaljevali bomo s sprehodom mimo Narodne galerije, nacionalne knjižnice, in Matjaževe katedrale.
Še skok do citadele in zadnja panorama na lepotico ob Donavi ter vožnja proti domu, kamor bomo prispeli okrog polnoči ali kakšno urco po njej.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin: 25. 4.-26. 4. 2020.Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: info@goholidays.si najmanj 14 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi.Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).Obvezno doplačilo ob prijavi v hotel: mestna taksa 1,70 €.Možna doplačila: izlet na grad Devin z lokalnim vodnikom 10 €/osebo (otroci do 18 let 5 €/osebo); 1-urna panoramska vožnja z ladjico 13 €/osebo (otroci do 18 let 6 €/osebo); zagotovitev enoposteljne sobe 25 €/osebo.Vstopno mesto: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 4.00, Celje - parkirišče dvorane Zlatorog ob 5.00, Maribor - izpred glavne avtobusne postaje ob 5.45 ali Murska Sobota - iz počivališča Murska Sobota na AC.Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Ponudba vsebuje: 2-dnevni organiziran izlet v Bratislavo in Budimpešto: avtobusni prevoz po programu (iz LJ, CE, MB ali MS) + 1x nočitev z zajtrkom v dvo- ali triposteljni sobi hotela 3* (Nivy, Astra, Chopin ali podobnem) + turistično spremljanje/vodenje v slovenskem jeziku + zunanji ogledi po programu + organizacija + DDV.

Ponudnik

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Slovenija
Kobilje • Pravljični oddih blizu smučišča Vogel in Bohinjskega jezera

  Guest house Pr' Pristavc
  V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v penzionu Pr' Pristavc - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!
  SUPER
  CENA
 • Luksuzno 2-urno razvajanje v Sense Wellness

  Sense Wellness razvajanje
  V tej ponudbi lahko izberete tudi 3-urno luksuzno razvajanje za 20 €.
  15.00 € 30.00 €
  -50%
 • 3-dnevni wellness paket s polpenzionom v Hotelu Terme 4*

  Hotel Terme 4*, Čatež
  Odpravite se v Terme Čatež na nepozabne počitnice! Kuponi so unovčljivi kar do 21. 5. 2020.
  SUPER
  CENA

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743