CALL MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki

Izlet v Budimpešto z goHolidays + možnost vožnje z ladjico

Nepozabni obisk lepotice ob Donavi - tudi med PRVOMAJSKIMI POČITNICAMI! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe!

imgimgimgimg
BUDIMPEŠTA z MOŽNOSTJO VOŽNJE Z LADJICO PO DONAVI

Dodatne možnosti za nakup

82958 - Odhod iz LJ, CE (25.90€)


Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja po južni strani Blatnega jezera proti madžarski prestolnici, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Na avtobusnem ogledu si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali pa se odpravite na ogled enega najstarejših živalskih vrtov v Evropi. Popoldan bo čas za ogled Budimpešte iz druge perspektive, ponujamo vam možnost, da se podate na vožnjo z ladjico po Donavi (doplačilo). Pozno popoldne se bomo odpravili proti domu.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi na dan odhoda: 25. 4., 27. 4., 1. 5., 2. 5., 25. 6. in 27. 6. 2020.Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. Prosijo, da e-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu kupona, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem e-mailu posredujte naziv izleta, datum potovanja, šifro kupona, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm.Informacije o prostih mestih tudi na 030 680 234.Priporočajo sklenitev zavarovanja rizika odpovedi ob prijavi.Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p.Prijavnina (strošek obdelave podatkov) v višini 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta), ki jo obračuna agencija GoHolidays.si, se plača ob nakupu kupona (prišteje se v 2. koraku nakupa).Možno doplačilo: 1-urna panoramska vožnja z ladjico 13 €/osebo za odrasle in 7 €/osebo za otroke pod 18 let.Vstopno mesto: Maribor - izpred glavne avtobusne postaje na Mlinski ob 5.15 ali Murska Sobota - parkirišče TUŠ na Bakovski ob 5.50.Odhod iz posameznega odhodnega mesta je zagotovljen v primeru prijave najmanj 25 potnikov. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Ponudba vsebuje: 1x celodnevni izlet v Budimpešto: avtobusni prevoz po programu (iz MB ali MS) + turistično spremljanje/vodenje + organizacija in DDV.

Ponudnik

Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.
Slovenija
Kobilje • Celodnevna kopalna karta za Termalno kopališče Lenti

  Termalno kopališče Lenti
  Popoln dan sprostitve in vodnih užitkov! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!
  SUPER
  CENA
 • 4-dnevni oddih v penzionu Petit Chateau v Toskani

  Petit Chateau, Toskana
  Na voljo so tudi drugi aranžmaji in termini v penzionu Petit Chateau - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi ponudbe!
  SUPER
  CENA
 • Nepozabna avantura v Gardalandu z goHolidays!

  Gardaland, izlet
  NOVO v 2020 - 4D atrakcija Wonder Woman in šov 44 mačk! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!
  SUPER
  CENA

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743