MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Terapija z glajenjem mišic v studiu Kvadrus (75 min)

Podarite si odmerek odlične sprostitve!

img
-66%

Namesto: 70.00 €

23.90 €

POGLEJ in KUPI pri našem partnerju
VRHUNSKA TERAPIJA GLAJENJE MIŠIC
Inovativni pristopi so nas dvignili nad povprečje. Za vas smo pripravili terapijo, poimenovano GLAJENJE MIŠIC, ki bo močno vplivala na vaše dobro počutje.

· se vam je že zgodilo, da se na masaži niste počutili dobro?

· vas je med masažo bolelo celo telo?

· vas je motil pritisk na telo?

Glajenje mišic je masaža, pri kateri terapevt na telo pritiska z manjšo močjo kot običajno oz. čez zategnjene predele večkrat zaporedoma drsi s prsti. Terapija glajenja mišic prinaša popolnoma novo doživetje, saj jo izvaja terapevt reiki mojster, ki med samo masažo na vaše telo vpliva tudi na energijskem nivoju. Pred masažo je priporočljivo pojesti kakšen manjši sadni obrok, terapevta pa seznaniti s svojimi težavami, na odpravo katerih se bo lahko nato osredotočil. Kljub temu, da gre za t.i. »mehko« masažo, lahko po terapiji čutite močne reakcije.

1. GLAJENJE MIŠIC IN STIMULACIJA AKUPRESURNIH TOČK KOT POMOČ PRI PREMAGOVANJU ŽALOSTI
Že v ranem otroštvu ste zagotovo slišali stavke kot npr. »Fantki ne jokajo«, »Kakšna cmerava punčka pa si?«, ipd… Niso vam dovolili pokazati svojega strahu, nemoči, žalosti,… Sedaj, kot odrasla oseba, pa se sigurno zavedate, da biti žalosten in imeti strahove ni nobena sramota. Žalost uničuje kvaliteto življenja, nas pahne v osamo, ohromi telo in prepreči pretok energije po telesu. Vsakemu je težko priznati svoje šibke točke. Še težje pa je poiskati pomoč za odpravo le-teh. Vendar ne odlašajte! Tu sem zato, da mi zaupate, da vam pomagam. Prepustite se masažni terapiji, četudi vas pripelje do solz, saj le-te zdravijo bolečino.

Terapija vključuje:

· Pogovorni uvodni del, ki poteka za zaprtimi vrati, diskretno in anonimno,

· masažo glajenja mišic in

· stimulacijo akupresurnih točk, ki telesu prinese veliko sprostitev in olajšanje.

2. GLAJENJE MIŠIC PROTI KRONIČNEMU STRESU
Vsak od nas se je sigurno že srečal s pritiski okolice, preveliko količino dela, slabimi prehranskimi navadami, čustvenimi stiskami, problemi s spanjem, uhajanjem misli, nemoči, brezvoljnosti, ipd. Kronični stres je tihi ubijalec, saj se nanj odzove celo telo, in povzroča spremembe na vseh organih.

Privoščite si masažo in odpravite stres!

3. GLAJENJE MIŠIC ZA ODPRAVO ČUSTVENIH BLOKAD
Vzemite si čas in v miru poizkusite odgovoriti na spodnja vprašanja:

· Tudi vas vsak dan prehiteva čas?

· Se vrtite v začaranem krogu ?

· Ne najdete izhoda iz nastale situacije?

· Ste zaradi tega pod stalim stresom, ki negativno vpliva na vaše počutje?

Če ste na tri vprašanja odgovoril pritrdilno, spadate med tisto skupino ljudi, ki trpijo v sebi in navzven ne izražajo svojih čustev. S tem obremenjujete svojo zavest in podzavest.

Kaj nas pripelje do takšne situacije?

· razočaranje v partnerskem odnosu

· nezmožnost navezovanja stikov z drugimi ljudmi

· neizražanje čustev

· strah pred ponovnim razočaranjem

V našem salonu smo pripravili 75 minuto masažo z naravnim mandljevim oljem in dodano aromo rožmarina. Masaža po energijskih meridianih in pritiskanjem na energijske točke lahko pripomore k temu, da se osvobodite napetosti v telesu.

4. GLAJENJE MIŠIC IN LIMFNA DRENAŽA
Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu, da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu, da se očisti strupov.

Masaža poteka tako, da stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, saj na tak naravni način telesu pomagamo, da ostaja vitalno.

Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.

5. GLAJENJE MIŠIC IN MASAŽA S TOPLIMI VULKANSKIMI KAMNI
Masaža s toplimi kamni je poznana že stoletja. Kamni so vulkanskega izvora, fino obdelani, prijetni na otip in vrhunski masažni pripomoček. Kamni so ogreti na 50oC in pripomorejo k izjemni sprostitvi telesa. S prijetno ogretimi kamni drsimo po meridianih, to so energijske poti, ki potekajo po celem telesu. Nekaj kamnov položimo na akupresurne točke in s tem zelo povečamo moč masaže.

Vulkanske kamne nam je podarila narava, v sebi skrivajo zdravilno moč, ki jo z masažo prenesemo na telo.

Namen masaže z vročimi kamni je:

· globoka sprostitev

· sproščanje utrujenih mišic

· izločanje toksinov iz vašega telesa

· uravnavanje in poživljanje energetskega središča telesa

· blagodejni učinek na čustvene težave.
PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

STUDIO KVADRUS

Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker :
• 
delajo s srcem
• so natančni in resni
• so strokovno podkovani
• nudijo varno okolje
• se lahko masirata dva istočasno, SALON ZAGOTAVLJA, da je razdalja med dvema strankama 2 m, zaradi manjšega števila maserjev se zna zgoditi, da termin v dvoje istočasno ni mogoč
• masira vas lahko maserka ali maser
• urnik po dogovoru
• delajo ob sobotah in nedeljah
• pričakali vas bodo v prijetnem lokalu
• uporabljajo izključno slovenska olja
• lokal je klimatiziran
• na voljo je veliko brezplačno parkirišče
• na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki opremljen z navodili COVID 19
• DRŽIJO SE VSEH NAVODIL ZA PREPREČEVANJE COVID-19, NOSIJO MASKE IN ZAŠČITNA OČALA
• na vhodu je na voljo razkužilo
• čakanje v čakalnici ni možno, zato prihajajte na masažo točno.

Pomembno:

Kupite lahko več kuponov, vendar unovčite največ 2 (dva) na posamezeno osebo, ostale podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi do 25. 4. 2022.Možnost menjave kupona za originalni darilni bon studia (izdaja bona se doplača 3 €). Veljavnost bona je enaka veljavnosti kupona. Z dokazilom o nakupu kupona vam lahko darilni bon pošljejo tudi po pošti (doplačilo znaša 5 €). Obvezna predhodna rezervacija termina vsaj 7 dni pred želenim terminom oz. najkasneje do 18. 4. 2022, s šifro kupona na telefon: 041 704 363 (od 8.00 do 18.00). Odpoved rezervacije vsaj 2 delovna dneva (48h) pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen. S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.Delovni čas: od 7.00 do 22.30.Na masažo pridite vsaj 5 minut pred pričetkom. 2 uri pred masažo niso priporočljivi obilnejši obroki, kajenje in uživanje alkoholnih pijač. Po masaži je priporočljivo 10-minutno tuširanje. V 2 urah po masaži popijte vsaj liter vode in počivajte.Maserja obvezno opozorite, če imate kakšne zdravstvene težave.Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili, oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.Ponudba vsebuje: 1x 75-minutno terapijo z glajenjem mišic v Studiu Kvadru: 1.) glajenje mišic in stimulacija akupresurnih točk kot pomoč pri premagovanju žalosti ALI 2.) glajenje mišic proti kroničnemu stresu ALI 3.) glajenje mišic za odpravo čustvenih blokad ALI 4.) glajenje mišic in limfna drenaža ALI 5.) glajenje mišic in masaža s toplimi vulkanskimi kamni.

Ponudnik

KVADRUS STORITVE, D.O.O., Studio Kvadrus
Slovenija
Ljubljana • Program za vzgojo pasjega mladička PUPPY 4PAWS

  Tečaj Puppy 4paws
  Odličen program za socializacijo vašega kosmatinčka, ki ga lahko izvajate sami doma! Ne spreglejte vseh opcij tečaja med dodatnimi možnostmi ponudbe!
  SUPER
  CENA
 • Tehnično oblikovanje diplomske ali magistrske naloge

  Diplomska/magistrska
  Za hiter in uspešen zaključek študija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!
  25.90 € 72.00 €
  -64%
 • Tečaj za voditelja čolna

  Tečaj za voditelja čolna
  Tečaj je kombinacija teoretičnega dela, ki poteka v spletni učilnici in praktičnega dela, ki se izvaja v klasični učilnici. Edinstven program in zagotovljena kvaliteta!
  SUPER
  CENA
 • HD Vision UV polarizirana sončna očala.

  Za vašo varnost v prometu!
   Plačilo po povzetju Lahka in udobna
  13.27 € 39.90 €
  -75%
 • Čudovite zapestnice Lucky Braclet Charm v pandora stilu! Na izbiro 8 modelov!

  Elegantna in modna zapestnica!
   Plačilo po povzetju Ob nakupu 3 vam eno podarimo
  15.29 € 49.90 €
  -68%
 • Paket 10 ušesnih tulcev oz. svečk iz naravnega čebeljega voska za čiščenje ušes ali kot terapija pri prehladih, gripi, ......

  Odpravite težave z ušesi!
   Plačilo po povzetju Varni in enostavni za uporabo
  12.00 € 59.90 €
  -83%
 • Kovček s pripomočki za žar (18 kosov)

  Postanite pravi žar mojstri!
   Plačilo po povzetju
  31.97 € 89.90 €
  -69%
 • Brezžični polnilec za mobilne telefone - Fantasy Q!

  Za polnjenje brez kabla!
   Plačilo po povzetju Polnjenje brez kabla Zelo priročno
  13.22 € 39.90 €
 • Nastavki za zobno ščetko Philips Sonicare!

  Vrhunska čistoča ustne votline
   Hitra dostava Zmogljiva in trpežna 100% varna za zobe in dlesni
  13.22 € 40.00 €
  -75%
 • Set polnljivih pleskarskih valjev proti kapljanju Roll'n'paint - 5 kosov

  Za enostavno beljenje!
   Plačilo po povzetju Enostavna uporaba Optimizira porabo barve
  25.35 € 49.99 €
  -55%
 • Licenca za operacijski sistem Microsoft Windows 10 Pro

  one line short subtitle
   short pomembno product option product feature
  54.90 € 259.00 €
  -87%

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!