CALL MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki E-popusti

2-urno savnanje in obisk vadbe v 4P FITNESSCLUB STEGNE

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

imgimg
Vzemite si čas zase in se odpravite v 4P FITNESSCLUB STEGNE!

Svet savn

V njihovem svetu savn imajo 2 savni: finska in infra rdeča. V savni vam brezplačno ponudijo tudi čaj in vodo za osvežitev. Med savnanjem sta na voljo dve notranji počivališči.

Poleg tega nudijo tudi fitnes z najnovejšimi kardio napravami in napravami za krepitev moči, osebno trenerstvo in vodene vadbe, kot sta bootcamp in pilates.

Moderni klimatizirani prostori
V fitnesu imate na voljo več kot 2500 m2 vadbenega prostora. Od tega imajo kar tri prostore za vodene vadbe, prostor za raztezanje, solarij, recepcijo s prostorom za druženje, 4 različne savne in utežarno. Vsi prostori imajo veliko naravne svetlobe in so dobro klimatizirani. Za snago in urejenost fitnesa večkrat na dan poskrbijo njihove čistilke.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi do 31. 3. 2020.Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 040 332 220 (v času delovnika) ali preko e-maila: stegne@4p-fitness.comOdpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.Delovni čas savn: pon., tor., sre. in pet.: 14.00-23.00, čet.: 10.00-16.00 mešana (Ž+M) in 16.00-23.00 (samo za ženske) ter sob., ned. in prazniki: 12.00-23.00.Možno doplačilo: brisača 2 €.Ponudba vsebuje: 1x odlično razvajanje za 1 osebo: 2-urno savnanje (finska in infrardeča savna) + 1 brezplačen obisk vodene vadbe ali fitnesa (na dan koriščenja ponudbe), v 4P FitnessClub Stegne.

Ponudnik

4IMPULSE, nakup in prodaja fitnes opreme, d.o.o., 4P FITNESSCLUB STEGNE
Slovenija
Ljubljana • Karta za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme

  Kopanje v Biotermah
  Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi!
  SUPER
  CENA
 • 4-dnevni oddih v penzionu Petit Chateau v Toskani

  Petit Chateau, Toskana
  Na voljo so tudi drugi aranžmaji in termini v penzionu Petit Chateau - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi ponudbe!
  SUPER
  CENA
 • Paket s polpenzionom in kopanjem; Hotel Vivat 4* Superior

  H. Vivat 4*, M. Toplice
  Popoln oddih v Termah Vivat! Otroci do 3,99. leta BREZPLAČNO!
  SUPER
  CENA

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743