CALL MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki E-popusti

Razvajanje z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa

Podarite si sproščanje v enem izmed najboljših wellness centrov v Sloveniji!

imgimg
Zagotovite si dan, poln sprostitve in udobja, v objemu narave v wellnessu Živa na Bledu!

Paket vsebuje:
- 1x 50-minutno antistresno masažo
- 3-urno koriščenje sveta savn z bazeni
- uporabo kopalnega plašča, copatov, brisače in rjuhe
- čaje, vodo, sadje in programe v savni
»Vsaka naša misel, vdih, srčni utrip, vsak občutek, prepričanje in gib pošiljajo po telesu energetske signale, ki vplivajo na celotno naše bitje.« Tej misli sledi wellness Živa, saj poskrbi za holistično dobro počutje – širok nabor masaž, kopeli, savn in različnih neg telesa in obraza vas sprosti in polepša, razgled iz bazenov na blejsko panoramo pa navda s pozitivno energijo. Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji.
V Wellnessu Živa, ki se nahaja v Rikli Balance Hotelu, nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Oplemenitili so jih z uporabo sodobnih metod za ohranjanje telesnega in duhovnega zdravja in lepote, kakovostnih kozmetičnih pripravkov in z osebnim pristopom. Tako so staroslovanski boginji rodovitnosti, setve in žetve, Živi, postavili tempelj telesne lepote v ubranosti z zdravim duhom.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi od 8. 1. do 15. 3. 2020.Za masažo je obvezna predhodna rezervacija na telefon: 04 579 17 02.Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon šteje kot unovčen.Nakup darilnega bona oz. menjava kupona za darilni bon ni možna.S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon, ki velja kot vstopnica za celotno storitev. Vse storitve iz ponudbe je potrebno koristiti na isti dan.Odpiralni čas bazena in savn: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/bled/wellness/wellness-ziva/Ponudba vsebuje: 1x popoln paket sprostitve za 1 osebo v Wellnessu Živa na Bledu: 1x antistresna masaža (50 min) + svet savn z bazeni (do 3 ure) + programi v savni + kopalni plašč, copati, brisača, rjuha + čaji, voda, sezonsko sadje (jabolka) v savnah.

Ponudnik

Sava Turizem d.d., Wellness Živa (Rikli Balance Hotel)
Slovenija
Bled • Romantično wellness razvajanje za 2

  Wellness razvajanje za 2
  Pobegnite pred vsakdanjim vrvežem pod Kamniške planine!
  29.90 € 60.00 €
  -50%
 • 3-dnevni paket v Termah Lendava; Hotel Lipa 3*

  Hotel Lipa 3*, Lendava
  Izkoristite zdravilne učinke parafinske termalne vode in se spočijte!
  SUPER
  CENA
 • Krasen 4-dnevni oddih za 5 oseb v kampu Čikat

  MH Kamp Čikat, Lošinj
  Kamp Čikat leži v čudovitem istoimenskem zalivu v stoletnem borovem gozdu in je v kombinaciji s prekrasnim morjem, čistim zrakom in naravnimi zdravilnimi dejavniki idealno mesto za polnjenje baterij na počitnicah.
  SUPER
  CENA

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743