CALL MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki E-popusti

Kopanje s kosilom v Termah Topolšica

Vrednost kupona je 2,70 €. Razliko 10,80 € do polne cene (13,50 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

imgimgimgimgimg
Terme Topolšica ležijo pod visokimi vrhovi Karavank, v kraju Topolšica, 10 km od Velenja. Terme obdaja slikovita narava srednjegorske pokrajine z blagim podnebjem, zato gostje tu predvsem po mir in popolno sprostitev.

Dodatne možnosti za nakup

81694 - Kopanje, celotna masaža (7.50€)

81693 - Kopanje, delna masaža (5.60€)

81692 - Kopanje, kosilo, sob-ned (3.40€)


Bazeni
Termalna doživetja lahko v Termah Topolšica užijete skozi vse leto. Notranje in zunanje vodne površine se razprostirajo na kar 1.760 m². V sončnih žarkih, bogati gostinski ponudbi in pestrem animacijskem programu pa boste uživali na skupno 10.000 m² površine s čudovitim pogledom na zeleno naravo. Odpeljali vas bomo na poučne izlete, vam pomagali raziskati bližnjo okolico ter vas razvajali kot še nikoli! Skupaj bomo ustvarili prijetne spomine, ki jih boste z veseljem hranili v vašem srcu. 

Topli vrelci, masažne prhe, whrilpooli in prave rimske kopeli ogrejejo še največje zmrzljivce in poskrbijo za kratkočasje v hladnejših dneh. Najmlajši lahko čofotajo v otroškem bazenu, za njihove prve plavalne zamahe pa poskrbimo s tečaji plavanja, katere organizirajo tudi za odrasle.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo (odraslega ali otroka).Kuponi so unovčljivi od 2. 1. do vključno 1. 4. 2020, med tednom (ponedeljek-petek).Predhodna rezervacija ni potrebna.Kosilo se streže od 12.00 do 14.00.S sabo obvezno prinesite natisnjen kupon.Ponudba vsebuje: 1x celodnevno kopanje v bazenih Term Topolšica + samopostrežno kosilo v restavraciji hotela Vesna.Vrednost kupona je 2,70 €. Razliko 10,80 € do polne cene (13,50 €) plačate direktno ponudniku.

Ponudnik

Terme Topolšica, d.d.
Slovenija
Topolšica • Luksuzen oddih na Obali, v hotelu Convent 4*

  Hotel Convent 4*, Ankaran
  Popolna sprostitev na slovenski obali!
  SUPER
  CENA
 • Popolno razvajanje v novem naselju Prekmurska vas Ajda 4*

  Hiške Ajda 4*, Moravci
  Odličen paket s polpenzionom ter neomejenim kopanjem in savno!
  SUPER
  CENA
 • Zimski oddih na sončni strani Nassfelda

  Al Gallo Forcello.1530
  Vrednost kupona je 71,25 €. Razliko 285 € do polne cene (356,25 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!
  SUPER
  CENA

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!

Hitri kontakt

040 711 743