MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki Vzmetnice IR Paneli

Osebna in duhovna rast s šamanko: sklop webinarjev in meditacij

Za vse, ki bi radi dobili odgovore o preteklih življenjih in karmi, se povezali z angeli in vodniki, razumeli akaške zapise in sanje ter izboljšali svoje življenje!

img
-55%

Namesto: 210.00 €

94.50 €

POGLEJ in KUPI pri našem partnerju
Ta paket je sestavljen za vse, ki bi radi v življenju:
· dobili odgovore o preteklih življenjih in o karmi, ki jo nosimo s seboj,
· ki bi se radi povezali z angeli in vodniki,
· ki bi radi videli kaj vam pravijo akaški zapisi,
· ki bi radi razumeli sanje,
· dosegli notranji mir in izboljšali odnose s seboj in drugimi,
· ki bi radi izboljšali svoje življenje.

Korenine duhovnosti (25 min)
Kim razlaga kako pomembno je razumeti vse tri svetove šamanizma, da lahko živimo v ravnovesju.  

Razvoj jasnovidnosti - Tretje oko (2 uri in 30 min)
Jasnovidna sposobnost je naš naraven način. Kot ljudje smo bili programirani s strani generacij nevernikov, da zapremo svoje naravne sposobnosti. Čas je, da si dovolimo, da zasijemo in ponovno verjamemo v lastne instinkte. Človeški um je fascinantno orodje, vendar se domneva, da blokira in ovira več kot 90% informacij, ki jih dnevno prejme. Zdaj vemo, da s ponovno vzpostavitvijo naših sposobnosti imamo neomejen dostop do informacij, ki čakajo na nas, da jih pridobimo z odpiranjem jasnovidnega kanala. Deja vu, sanje, čustveni občutki in vedenja, telepatija … so primeri, kar smo že vsi doživeli in smo jih učili ignorirati kot del naše jasnovidne zavednosti.
Ta tečaj jasnovidnega razvoja – Tretje oko vam bo pomagal ponovno vzpostaviti tisto, kar je že vaše. Ste jasnovidno in sposobno bitje, ki lahko krmari skozi življenje in sprejema odločitve, ki vas na koncu vodijo v popoln kraj in ob pravem času.

Tolmačenje sanj - 2 ure in 15 minut
Ali opazite žive sanje, ponavljajoče se sanje ali celo jasnovidne sanje? Razumevanje sanje je tako kot bi imeli ključ. Pridružite se nam s Kim raziščite skrivnostni svet sanj in kdo se skriva za njimi. V tem predavanju boste izvedeli o vzorcih in simbolih sanj, ter tehnikah tolmačenje sanj.
Vabljeni tudi na individualne seanse:
- Individualni posvet - pogovor z dušami
- Partnerski odnosi
- Razumevanje senzitivnosti
- Šamansko zdravljenje
- Osebno duhovno svetovanje
- Energetsko čiščenje

Najino poslanstvo:
Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzivajo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava razumeti in ozavestiti fizične, mentalne, čustvene in duhovne zlorabe, pozdraviti notranjega otroka in spremeniti stare programe, seanse za  partnerske odnose, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzibilnost, kako se umiriti v tem tempu življenja in predvsem pomagava ob izgubi naših najbližjih. 

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas. 

Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj, ki ga imamo v družbi, je veliko ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.
Razumevanje preteklih življenj in akaških zapisov z meditacijo (3 ure in 45 min)
Vas zanimajo pretekla življenja?
Želite izvedeti več o vaših preteklih življenjih?
Ste si kdaj želeli podrobneje pogledati, katere lastnosti, ki ste jih vnesli v to življenje, vas zadržujejo in kaj storiti v zvezi s tem?
Izvedeli boste o lastnostih preteklega življenja in kaj je potrebno vedeti ko potujemo v prejšnja življenja. Spoznali boste več Akaških zapisov in kako vplivajo na vaše spomine iz preteklega življenja, pa tudi na dogodke, ki se dogajajo v tem življenju. Z meditacijo boste pogledali v preteklo življenje.
Pretekla življenja so za mnoge fascinantna. A vendar se ljudje šele dotikamo površine, kako jih razumeti oziroma na kakšen način uporabiti vedenje o preteklih življenjih, da bi nam to v sedanjosti kar najbolj pomagalo (ne pa nas še bolj oviralo oz zmedlo). Ni toliko pomembno, kdo smo bili, ampak kdo smo danes. Toda z razumevanjem naših preteklih življenj lahko morda lažje sprejmemo in razumememo določene lastnosti, ki jih danes pri sebi zavračamo. Videli in okrepili bomo lahko tiste lastnosti, ki se nam zdijo dobre. In enostavno odstranili tiste, ki nam ne služijo več. Da bomo lahko dobili vpogled v svoja pretekla življenja, bo preko Kim spregovoril nadangel Metatron.

Spoznajte svoje angele (2 uri in 32 min)
Angeli so Božji spremljevalci, agenti in Božji glasniki. V vsakem trenutku življenja smo obkroženi z Angeli varuhi in nadangeli. Naši Angeli varuhi nam služijo vse življenje. Spoznajte ta nebesna bitja. Izvedeli boste kako prepoznati njihovo prisotnost okoli nas, kako se povezati z njimi, katere simbole uporabljajo za komunikacijo z nami in kako razvozlati ta sporočila in kode.

Razumevanje duš (1 ura in 25 min)
Ali se želite povezati s svojimi preteklimi ljubljenimi? Se sprašujete, kje so in kaj počnejo zdaj? Ali želite razumeti njihova sporočila? Ali žalujete in se želite premakniti naprej? Ste se kdaj vprašali, skozi vse kaj gre duša, da bi komuniciral z nami?

Kako najti ravnotežje v tem spreminjajočem se svetu? (1 ura 15 min )  
Leto 2020 je bilo polno odločitev in izkušenj. Kaj pa zdaj? Ali potrebujemo novo smer? Ali pa se moramo vrniti na pravo pot? Sprejmimo pozitivno nazaj v naše življenje. Kim ima nekaj idej, nasvetov in navdihov, ki vam lahko pomagajo, da se osredotočite in osvetlite pot do sreče, širjenja srca in izpolnitve v tem vedno spreminjajočem se svetu.  

Meditacija
- Affirmations Meditation (20 min)
- How can I balance in this changing world? (11 min)
- Meditation on Things to be Grateful For (31 min)

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi na dan poteka delavnice: 1. 5. 2021.Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 040 906 690 ali preko e-maila: kimspirational.slove@gmail.com Ob rezervaciji je potrebno navesti šifro kupona in pa osebni e-mail naslov, na katerega prejmete vse potrebno gradivo. O terminih webinarjev boste obveščeni naknadno.Odpoved rezervacije vsaj 24h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.Predavanja in meditacije so v angleškem jeziku z možnostjo slovenskih podnapisov.Ponudba vsebuje: odličen sklop WEBINARJEV in MEDITACIJ s ŠAMANKO iz Kanade (v skupnem trajanju 15 ur): korenine duhovnosti (25 min) + razvoj jasnovidnosti - tretje oko (2 uri in 30 min) + tolmačenje sanj (2 uri in 15 min) + razumevanje preteklih življenj in akaških zapisov z meditacijo (3 ure in 45 min) + spoznajte svoje angele (2 uri in 32 min) + razumevanje duš (1 ura in 25 min) + Kako najti ravnotežje v tem spreminjajočem se svetu? (1 ura 15 min) + meditacija: Affirmations Meditation (20 min); How can I balance in this changing world? (11 min); Meditation on Things to be Grateful For (31 min) + meditacijski CD v angleščini: Angel meditations with Kimspirational,  YES! YES! YES!.

Ponudnik

Center Astera - Center za naravno, zdravo življenje z.b.o
Slovenija
Horjul • Klasična estetska pedikura s kopeljo in masažo stopal

  Estetska pedikura
  Za popolne in razigrane nogice!
  14.99 € 30.00 €
  -50%
 • 60-minutno jahanje konja, Konjeniško društvo Pr'Kral

  Jahanje konja, 60 min
  Družba plemenitih živali, narava, kanček miru... Ne zamudite izjemne ponudbe sedaj, kupon pa lahko unovčite vse do 31. 3. 2021!
  12.50 € 25.00 €
  -50%
 • Kraljevska nega obraza (60 min) v Lepotnem centru Aloe vera

  Nega obraza po izbiri
  Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!
  19.60 € 40.00 €
  -51%
 • 7 kompletov uhanov s kristali Swarovski! SW 005

  Zagotovo boste opaženi!
   Plačilo po povzetju Primerno za darilo 7 priljubljenih barv
  19.34 € 99.90 €
  -84%
 • Nastavki za zobno ščetko Philips Sonicare!

  Vrhunska čistoča ustne votline
   Hitra dostava Zmogljiva in trpežna 100% varna za zobe in dlesni
  13.22 € 40.00 €
  -75%
 • Organizator za čevlje (45 parov)

  Izkoristite prostor!
   Plačilo po povzetju Za 45 parov Zavzema malo prostora
  37.47 € 79.90 €
  -58%
 • 8-kompatibilnih nastavkov za zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean FlexCare!

  Poskrbite za lepši nasmeh!
   Plačilo po povzetju Temeljito očisti zobe in dlesni
  13.22 € 39.90 €
  -75%
 • Profesionalna naprava za lajšanje bolečin TENS

  Znebite se bolečin!
   Plačilo po povzetju Enostavna uporaba 8 različnih programov delovanja
  30.32 € 90.00 €
  -73%
 • Brezžične slušalke SmartPods

  Preprosto popolne slušalke!
   Plačilo po povzetju Kompatibilne z iPhone in Androidom
  22.92 € 49.99 €
  -61%
 • Originalni APPLE Lighting kabel z USB - 1 m

  Nikamor brez njega!
   Plačilo po povzetju Majhen in priročen 2 + 1 GRATIS
  13.22 € 35.00 €
  -72%
 • Vrhunska HD AVTOkamera za brezskrbno in bolj varno vožnjo!

  Za brezskrbno vožnjo!
   Plačilo po povzetju Enostavna montaža in uporaba
  31.48 € 119.00 €

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!