MENU
Prijava Lokalna ponudba Turizem Izdelki

Izobraževalni tečaj za otroke po izbiri (od 4. do 6. leta)

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

imgimg
-50%

Namesto: 45.00 €

22.50 €

POGLEJ in KUPI pri našem partnerju
Znan pregovor pravi: »kolikor jezikov znaš, toliko veljaš«. In večina staršev na to ne gleda kot strošek temveč investicijo, ki se bo poznala otroku kasneje v življenju. Otroci so najbolj dojemljivi za učenje tujega jezika med 3. in 9. letom starosti. 

Zakaj je priporočljivo, da se otroci jezika učijo še izven osnovne šole?
 Ker se učijo v manjših skupinah, kjer večkrat pridejo na vrsto za govor, kar krepi njihovo samozavest pri uporabi jezika. Manjše skupine nam omogočajo, da na tečaju veliko pojemo in plešemo, ustvarjamo in se novega besedišča učimo tudi preko različnih iger. Manjše skupine omogočajo bolj individualno obravnavo, hkrati lahko starejši otroci krepijo znanje tam, kjer jim ga v šoli še primanjkuje. 
Otroška akademija, izobraževalni center d.o.o. je podjetje s sedežem v Ljubljani, ki se ukvarja z izobraževanjem otrok od 3. do 14. leta starosti. Ponujajo kakovostne in raznovrstne izvenšolske programe. Svoje delo zagotavljajo v skladu s standardom kakovosti ISO 9001:2008 in velik poudarek dajejo povratnim informacijam, ki jih dobijo od otrok in njihovih staršev. Otrokom želijo ustvariti sproščeno okolje, v katerem jim posredujejo informacije in znanje, ki jim bo prav prišlo v življenju, ter v katerem vladajo zaupanje, spoštovanje in skupinsko delo, kjer lahko vsi skupaj rastejo in se učijo.
Angleščina
Naš cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učencia popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, pravljice, risanke, gibalne aktivnosti (ples, joga) ter veliko ustvarjanja, dokler se ne naučijo tudi pisati. 
Otroci se bodo učili besedišča, ki jim bo kasneje, v šolskih programih, olajšal tvorjenje celotnih povedi. Tekom tečaja bomo snov večkrat ponavljali preko različnih aktivnosti in jo tako zares utrdili. Kljub temu, da starše pogosto skrbi, če bodo otroci lahko sledili tečaju, ki celotno poteka v angleščini, vam zagotavljamo, da otroci brez večjih težav razberejo informacije s pomočjo gestikulacij, konteksta, situacijskih iger. Skozi ponavljanje navodil, otroci pasivno usvajajo jezik. Seveda pa brez skrbi - kadar ne gre drugače, se kaj zmenimo tudi v slovenščini.

Lego angleščina
Je prav poseben program, kjer se otroci učijo angleškega besedišča skozi različne naloge ob sestavljanju duplo in lego kock. Tečaj se začne z osnovami (kako se predstaviti, barve, števila, družinski člani ...), nato pa znanje vse bolj nadgrajujemo ob lego izzivih. Pri urah ne uporabljamo le navadnih kock, temveč delamo tudi s posebnimi šolskimi seti programa Lego Education (Creative Builder, Simple Machines, Story starter ...). Program sicer ne sledi učbeniku, bodo pa otroci tekom tečaja tudi že izpolnjevali razne naloge, pobarvanke, se učili pisanja števil itd. Vse delovne liste bodo shranjevali in jih ob zaključku tečaja tudi odnesli domov. 
Otroci so zelo dojemljivi za učenje jezikov in najboljši čas za to je med 3. in 5. letom starosti. Zakaj se ne bi s tujim jezikom spoznali ob igri, ob mediju, s katerim radi delajo.

Nemščina
Otroci so zelo dojemljivi za zgodnje učenje jezikov in najboljši čas za učenje le-teh je med 3. in 5. letom starosti. Otroci jezik spoznavajo na igriv način, saj na tečaju veliko plešemo, pojemo, ustvarjamo, beremo pravljice, sestavljamo kocke ... kljub temu se ob vsem veliko naučimo! Staršem omogočamo spremljanje poteka tečaja, saj poskrbimo za poročila, ki zajemajo novo snov ter uporabne povezave, kar omogoča dodatno vajo jezika kar v udobju doma. 

Z LEGO kockami lahko počnemo marsikaj
Lego kocke niso namenjene samo sestavljanju avtomobilov, hišk, itd. V Otroški akademiji poučujemo tudi po programu izobraževanja z lego kockami – Lego education, ki je namenjen otrokom med 4. in 14. letom starosti. Gre za poseben koncept poučevanja otrok s pomočjo lego kock, po katerem se učijo kritičnega razmišljanja, reševanja problemov in na zabavni način spoznavajo kako delujejo stvari okoli nas.
Ste vedeli, da lahko triletniku pokažemo, kaj pomeni pospešekStarejši otroci znajo sestaviti robota in ga s pomočjo računalnika tudi upravljati. Ne verjamete? Vpišite svojega otroka v naš program in presenečeni boste kaj vse se lahko otrok nauči s pomočjo izobraževalnega programa Lego.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite (vse razpoložljive tečaje). 1 kupon velja za 1 otroka (4-6 let), za 4 srečanja izbranega tečaja.Kuponi so unovčljivi od 28. 9. do 31. 10. 2020.Po nakupu kupona je obvezna rezervacija termina na telefon: 080 86 55 ali preko e-maila info@otroska-akademija.si Ob rezervaciji sporočite: vaše ime in priimek, e-mail, telefonsko številko, ime in priimek, datum rojstva z letnico otroka ter izbrani termin in program. Priporočajo, da predhodno preverite ali je še dovolj prostih mest in si mesto rezervirate takoj po nakupu kupona.Potrditev rezervacije z uro in datumom ter nekaj splošnih navodil (lokacija, koliko prej pridete, kaj naj imajo otroci s seboj ...) boste prejeli po e-pošti.Odpoved rezervacije vsaj 24h na delovni dan pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.Urnik si lahko ogledate na tej povezavi: https://www.otroska-akademija.si/tecaji#urnikPridružiti se je možno vsem tečajem razen nadaljevalnim skupinam jezikovnih tečajev.Možna doplačila: nadaljevanje tečaja po redni ceni po izteku akcije (31. 10. 2020).Pred Otroško akademijo je brezplačno parkirišče.Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.Ponudba vsebuje: 1x 1-mesečni izobraževalni tečaj za otroke od 4. do 6. leta po izbiri (4x po 60 min): 1.) jezikovni tečaj (angleščina ali nemščina) ali 2.) likovni tečaj ali 3.) znanstvene delavnice ali 4.) lego robotika ali 5.) lego angleščina. Tečaj poteka 1x tedensko.

Ponudnik

Otroška akademija d.o.o.
Slovenija
Ljubljana • Profesionalno studijsko fotografiranje

  Studijsko fotografiranje
  Ovekovečite posebne trenutke v kateremkoli letnem času! Kuponi so unovčljivi vse do 30. 9. 2021!
  40.00 € 125.00 €
  -68%
 • Klasična estetska pedikura s kopeljo in masažo stopal

  Estetska pedikura
  Za popolne in razigrane nogice!
  12.50 € 25.00 €
  -50%
 • Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

  Čiščenje vozila, voskanje
  V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!
  14.90 € 31.00 €
  -52%
 • Set za popravilo stekla FixGlass

  Prihranite čas in denar!
   Plačilo po povzetju Hitro popravilo Ne pušča sledi
  15.29 € 39.90 €
  -70%
 • Srebrna verižica s kristali Swarovski SW 003

  Primeren za vsakogar!
   Plačilo po povzetju Darilna škatlica za nakit
  14.30 € 49.00 €
  SUPER
  CENA
 • Originalni APPLE Lighting kabel z USB - 1 m

  Nikamor brez njega!
   Plačilo po povzetju Majhen in priročen 2 + 1 GRATIS
  11.99 € 35.00 €
  -72%
 • 32-delni set vrhunskih čopičev za ličenje iz 100% naravne, mehke kozje dlake

  Za vrhunski izgled kar doma!
   Plačilo po povzetju 32 delni set Iz 100% naravne, mehke kozje dlake
  21.89 € 199.00 €
  -90%
 • HD Vision UV polarizirana sončna očala.

  Za vašo varnost v prometu!
   Plačilo po povzetju Lahka in udobna
  12.04 € 39.90 €
  -75%
 • Srebrna verižica s kristali Swarovski SW 004

  Idealna izbira!
   Plačilo po povzetju Primeren za darilo Nealergen
  12.04 € 49.90 €
  -79%
 • Zamašen odtočni kanal? 12 palčk za odmašitev odtokov + odpravi neprijetne vonjave!

  Za čiste in odmašene odtoke!
   Plačilo po povzetju Brez toksičnih kemikalij
  11.99 € 29.90 €
  -66%
 • Noro nizka cena za magnetni trak za pravilno držo

  Poskrbite za dobro počutje!
   Plačilo po povzetju 12 strateško postavljenih magnetov
   Neviden pod oblačili
  9.70 € 31.90 €
  -78%

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!