MENU
Prijava Lokalna ponudba Izdelki Vzmetnice

Hipnoterapija s certificirano terapevtko

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket 3 hipnotičnih seans za 70 €! Kuponi so unovčljivi vse do 30. 6. 2020!

img
-59%

Namesto: 70.00 €

29.00 €

POGLEJ in KUPI pri našem partnerju
Hipnoza za boljše življenje!

Poslovimo se od ustaljenih razvad, slabih vzorcev in zakoreninjenih idej v podzavesti, ki nas zavirajo in nam ne dopuščajo, da bi povsem razvili svoje potenciale in zaživeli na polno. To lahko brez večjega truda dosežemo s hipnozo, ki omogoča dostop do podzavesti, te ogromne zakladnice vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili.
Hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA. Sicer že vrsto let deluje kot svobodna novinarka in je specializirana za področje zdravja in alternativne medicine, parapsihologije in mejnih znanosti.
Ko je človek v hipnotičnem stanju, njegov zavestni um počiva, hipnoterapevt pa se neposredno posveti podzavesti in jo reprogramira za bolj harmonično in srečno življenje. Hipnoza je spremenjeno stanje zavesti, za katero so značilni sproščenost, koncentracija in sprejemljivost za sugestijo. Je naravno stanje sprostitve in zbranosti, pri katerem pride med aktivacijo podzavesti do odklopa zavesti. Da dosežemo zbranost, uporabljamo sicer našo zavest, moč volje, njena učinkovitost znaša 10 – 25 odstotkov, raven zbranosti podzavesti pa se giblje kar med 50 in 100 odstotki in za 200 in več odstotkov izboljšuje potencial naših možganov. Znanstvene raziskave so pokazale, da je več kot 70 odstotkov bolezni psihosomatskega izvora. Misli vplivajo na delovanje vseh telesnih organov. Skrbi, denimo, lahko povzročijo nastanek čira na želodcu, jeza poveča izločanje adrenalina in pretirano delovanje nadledvičnih žlez, tesnoba in strah vplivajo na krvni tlak.

Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če želimo spremeniti svoja dejanja in izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne spremembe. S hipnozo lahko zamenjamo misel v podzavesti, ki povzroča negativne telesne odzive. Pomemben zakon, na katerem temelji, je tudi, da je imaginacija močnejša od razuma. Možgani ne ločujejo med realnostjo in imaginarnim. Pri delu s podzavestjo velja presenetljivo pravilo, da se ne naprezamo. Bolj ko bomo namreč hoteli zavestno reševati težavo z močjo voljo, manjši bodo rezultati. Vsak neustrezen miselni vzorec se spremeni, če pošljemo nanj določeno količino besed z nasprotnim pomenom. Zdravje in uspeh je odvisen od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo. Osnova vsake hipnoze je monotono ponavljanje. To pomeni, da so običajno potrebne vsaj  dve do tri terapije za preseganje ustaljenih vzorcev.

Če želite aktivno vplivati na svoje življenje, se znebiti cigaret, alkohola in drugih škodljivih substanc, odvečnih kilogramov, kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nespečnosti, spolnih težav, nočnih mor, histerije, treme pri nastopanju v javnosti, nezbranosti in slabe učinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni, je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami.

Pomembno:

Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.Kuponi so unovčljivi do 30. 6. 2020.Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 579 322 (od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00) ali preko e-maila: andreja.paljevec@amis.netOdpoved rezervacije vsaj 24 h pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.Delovni čas: po dogovoru.Terepije potekajo na Podrožniški poti 3 v Ljubljani.V bližini so na voljo brezplačna parkirišča.Ponudba vsebuje: 60-minutno hipnoterapijo za uresničitev želja, ki jo vodi certificirana hipnoterapevtka Andreja Paljevec + GRATIS: učenje avtohipnoze.

Ponudnik

Andreja Paljevec s.p., Hipnoseansa.si
Slovenija
Ljubljana • Izdelava 50 fotografij v 1 uri, Cyber Print Shop

  Izdelava fotografij v 1h
  Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!
  5.90 € 18.00 €
  -67%
 • Premontaža pnevmatik do 16 col na jeklenih platiščih

  Premontaža pnevmatik
  V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi vse do 31. 8. 2020!
  SUPER
  CENA
 • Kopanje s kosilom v Termah Topolšica

  Terme Topolšica
  Vrednost kupona je 2,70 €. Razliko 10,80 € do polne cene (13,50 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi kar do 26. 6. 2020!
  SUPER
  CENA
 • Komplet 40 kondomov Durex & Pasante

  Varnost na prvem mestu!
   Plačilo po povzetju Visoka kvaliteta
  13.09 € 49.00 €
  -75%
 • Ločljiv Organizator Začimb z Lepilnim Trakom

  Nepogrešljiv kos v kuhinji!
   Plačilo po povzetju
  9.79 € 29.00 €
  -76%
 • 10 silikonskih zapestnic proti komarjem in drugim insektom!

  Za brezskrbno življenje!
   Plačilo po povzetju Varne in udobne 10 zapestnic
  8.69 € 49.90 €
  -74%
 • 8-kompatibilnih nastavkov za zobno ščetko Philips Sonicare DiamondClean FlexCare!

  Poskrbite za lepši nasmeh!
   Plačilo po povzetju Temeljito očisti zobe in dlesni
  11.99 € 39.90 €
  -75%
 • Inovativna zobna prha Power Floss za čiščenje zobnih oblog

  Odpravi z umazanijo!
   Plačilo po povzetju Svež dah in brezhibno čisti zobje vsak dan 
  10.89 € 29.90 €
  -70%
 • Baterijska prenosna črpalka

  Za precizno prelivanje!
   Plačilo po povzetju Večnamenska uporaba
  16.39 € 39.90 €
  -66%
 • Profesionalna naprava za lajšanje bolečin TENS

  Znebite se bolečin!
   Plačilo po povzetju Enostavna uporaba 8 različnih programov delovanja
  26.40 € 90.00 €
  -73%
 • Opora za gleženj Stop Pain

  Nudi odlično oporo!
   Plačilo po povzetju Elastičen in zračen material Ne ovira nošnje čevljev
  15.29 € 39.00 €

Bi si radi privošcili vec za manj denarja? Prijavite se na enovice!