Popotniški blogi - od nas za vas ☀

Tudi naša ekipa Privoščite.si zelo rada potuje.

Ker vemo, da informacije s prve roke pridejo vedno prav, smo se odločili, da kamorkoli bomo šli, ne bomo pozabili nas vas. Oglasili se vam bomo z blogom, da boste tudi vi dobili prave informacije o vaši želeni destinaciji.

Seveda pa vabimo tudi vas, da nam pošljete vaš popotniški blog in zagotavljamo vam, da bo vsak blog, ki ga bomo objavili v rubriki "Popotniški blogi" bogato nagrajen.

Preberete si lahko že blog sodelavke Žive, ki je v mesecu maju 7 dni uživala ALL INCLUSIVE na Djerbidružina Strehar si je privoščila 14-dnevni oddih v Črni gori, naša uporabnica Rebeka pa je odkrivala lepote Rima in Vatikana.

Pa prijetno branje!    

Živa in Domen sta uživala na Djerbi ☀

Blog sodelavke Žive, ki je v mesecu maju 7 dni uživala ALL INCLUSIVE na Djerbi in preverjala našo ponudbo. Preberite, kakšne aktivnosti je vse preizkusila Živa, kam se na Djerbi splača odpraviti in nekaj nasvetov o "barantanju", hrani in samem hotelu.

Črna gora - raj na zemlji ツ

Družina Strehar iz Domžal si je privoščila 14-dnevni oddih v Črni gori! Za Budvo imajo le 3 besede - raj na zemlji.ツ Obiskali so ogromno prelepih plaž, ki ti preprosto vzamejo dih - več pa preverite sami, saj so nam poslali čudovite fotografije.

Rebeka v Rimu in Vatikanu

Preberite blog naše uporabnice Rebeke, ki se je odpravila na izlet v Rim in Vatikan. Pravi, da je Rim definitivno mesto, ki si ga je vredno ogledati in glede na to, da je relativno »blizu« Slovenije, bi ga vsem priporočila za vikend izlet. Vredno branja!

Miškoti so odpotovali na Severni Ciper ☀

Blog družine Mišič (po domače Miškoti), ki so se letos na poletne počitnice odpravili na Severni Ciper. Tam so bili najbolj navdušeni nad prelivom z granatnimi jabolki, pravo turško kavo ter turkiznim morjem in oslički, ki se nikakor niso naveličali hranjena in božanja. :) Več o njihovem potovanju pa si preberite TUKAJ.

Naša nagrajenka v Barceloni in na Costa Bravi

Blog Nine Magister, ki je bila glavna nagrajenka v naši nagradni igri z Black'n'Easy in je prejela 6-dnevno potovanje v Barcelono in na Costa Bravo. Preberite, česa sta se najbolj veselila, ko sta se odpravila na pot.

 

Hitri kontakt

040 711 743