Popotniški blogi - od nas za vas ☀

Tudi naša ekipa Privoščite.si zelo rada potuje.

Ker vemo, da informacije s prve roke pridejo vedno prav, smo se odločili, da kamorkoli bomo šli, ne bomo pozabili nas vas. Oglasili se vam bomo z blogom, da boste tudi vi dobili prave informacije o vaši želeni destinaciji.

Seveda pa vabimo tudi vas, da nam pošljete vaš popotniški blog in zagotavljamo vam, da bo vsak blog, ki ga bomo objavili v rubriki "Popotniški blogi" bogato nagrajen.

Preberete si lahko že blog sodelavke Žive, ki je v mesecu maju 7 dni uživala ALL INCLUSIVE na Djerbi in blog družine Strehar, ki si je privoščila 14-dnevni oddih v Črni gori.

Pa prijetno branje!    

Živa in Domen sta uživala na Djerbi ☀

Blog sodelavke Žive, ki je v mesecu maju 7 dni uživala ALL INCLUSIVE na Djerbi in preverjala našo ponudbo. Preberite, kakšne aktivnosti je vse preizkusila Živa, kam se na Djerbi splača odpraviti in nekaj nasvetov o "barantanju", hrani in samem hotelu.

Črna gora - raj na zemlji ツ

Družina Strehar iz Domžal si je privoščila 14-dnevni oddih v Črni gori! Za Budvo imajo le 3 besede - raj na zemlji.ツ Obiskali so ogromno prelepih plaž, ki ti preprosto vzamejo dih - več pa preverite sami, saj so nam poslali čudovite fotografije.

 

Hitri kontakt

040 711 743