Privoščite si 13. plačo

Vam trinajstica prinaša srečo ali nesrečo? Število, ki je bolj povezano z nesrečo kot s srečo, vam tokrat lahko prinese še eno plačo! Nekomu izmed vas bomo namreč podarili kar 1000 € v gotovini (bruto), s katero si boste lahko kupili tisto, kar boste želeli in tisto, kar najbolj potrebujete. Kako? Čisto enostavno, preverite in berite naprej!

Za sodelovanje v tej nagradni igri boste samo vpisali kodo, ki ste jo dobili ob oglasu. V kolikor niste prejeli nobene kode, vtipkajte kodo PLAČA. Po pravilnem vpisu kode, je vaša naloga obvestiti o nagradni igri še vsaj tri svoje prijatelje, ki za naš portal še ne vedo in še niso prijavljeni v naše e-novice. Sistem vas bo vsakič sproti opozoril, ali je prijatelj, ki ste ga predlagali, že naročen na e-novice ali še ne.

V bobnu za glavno nagrado, torej 13. Plačo v vrednosti 1000 € bruto, boste pristali takrat, ko bodo poleg vas vsaj še trije vaši prijatelji sodelovali v nagradni igri. Torej bo tokrat potrebno vložiti malce več truda, pri prijateljih boste morali namreč preveriti, ali v nagradni igri dejansko sodelujejo ali ne. Ampak pozor – vaš trud in preverjanje pri prijateljih je lahko bogato poplačano, morda naših 1000 € čaka prav na vas!

Trinajsto plačo bomo izžrebali še letos in sicer 22.12.2010, zato pohitite! Vtipkajte kodo, seznanite nagradno igro čim večim prijateljem in poskrbite, da bodo vsaj trije od njih v igri dejansko sodelovali. Minuta dela in tisoč evrov je lahko vaših.
 

Hitri kontakt

040 711 743